Σεισμός στην Αλβανία: Τουλάχιστον 6 νεκροί και 300 τραυματίες

Σεισμός στην Αλβανία: Τουλάχιστον 6 νεκροί και 300 τραυματίες

Δραματικές στιγμές ζει η Αλβανία μετά τον ισχυρό σεισμό 6,4 Ρίχτερ που χτύπησε τη χώρα τα ξημερώματα, στοιχίζοντας τη ζωή τουλάχιστον έξι ανθρώπων και προκαλώντας τον τραυματισμών εκατοντάδων άλλων, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, επικαλούμενο ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Αλβανίας, ο τραγικός απολογισμός του ισχυρού σεισμού που συγκλονίζει τη χώρα έχει ανέλθει στα έξι άτομα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του υπουργείου, Albana Qehajaj, δύο σοροί ανασύρθηκαν από ένα κτίριο που κατέρρευσε στο Δυρράχιο, 33 χλμ μακριά από την πρωτεύουσα των Τιράνων. Συνολικά 3 θάνατοι έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής στο Δυρράχιο, δύο στη βόρεια πόλη Thumane και ένας στο Κουρμπίν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάσει των τελευταίων στοιχείων που ανακοίνωσε η υπουργός Υγείας Ογκέρτα Μαναστιρλιού, 300 τραυματίες έχουν καταγραφεί σε νοσοκομεία του Δυρραχίου, των Τιράνων και άλλων περιοχών, ενώ ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.