ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέες καταγγελίες: Κλέβουν την ανθρωπιστική βοήθεια που έχει σταλεί για τον σεισμό στην Αλβανία

Νέες καταγγελίες: Κλέβουν την ανθρωπιστική βοήθεια που έχει σταλεί για τον σεισμό στην Αλβανία

Ένα κύμα αλληλεγγύης από όλο τον κόσμο αποκαλύπτεται μετά τον σεισμό στην Αλβανία.

Από τις πρώτες στιγμές μετά τον σεισμό στην Αλβανία, σωστικά συνεργεία από όλο τον πλανήτη έχουν σπεύσει στο Δυρράχιο και επιχειρούν στα χαλάσματα με την ελληνική ΕΜΑΚ.
Σε όλους τους δήμους συγκεντρώνεται βοήθεια σε τρόφιμα, ρουχισμό, φάρμακα και άλλα ιατρικά υλικά, ενώ στο Στάδιο Niko Dovana όπου έχουν στηθεί σκηνές για να περάσουν τη νύχτα τους όσοι δεν έχουν σπίτι υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι γίνεται κατάχρηση στον τρόπο διανομής των τροφίμων στους σχεδόν 3.000 διαμένοντες.

Κλέβουν την ανθρωπιστική βοήθεια που έχει σταλεί για τον σεισμό στην Αλβανία

Σε ρεπορτάζ του Ora News ένας πολίτης ζήτησε να γίνει επαλήθευση για το ποιοι πράγματι διαμένουν εκεί, ενώ κατήγγειλε ανθρώπους που πήγαν, πήραν βοήθεια και έφυγαν για τα σπίτια τους. «Είμαστε πολύ φοβισμένοι, το διαμέρισμα είναι κατεστραμμένο και δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί, έτσι έχουμε έρθει εδώ και θα μείνουμε εδώ γιατί δεν έχουμε πουθενά να πάμε» είπε φιλοξενούμενος στον καταυλισμό.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ «Η βοήθεια κλέβεται μαζικά από τους κατοίκους, αλλά και από εκείνους που τη διανέμουν. Υπάρχουν πολυάριθμες εθελοντικές δυνάμεις που συμβάλλουν αλλά δεν υπάρχει σωστή οργάνωση. Επαφίεται στον δήμο του Δυρραχίου να διαχειριστεί την κατάσταση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο ρεπορτάζ φιλοξένησε και τον δήμαρχο Δυρραχίου ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι αδύνατο να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.