ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μέχρι και το Μαυροβούνιο στέλνει Στρατό στα σύνορα για τους παράνομους μετανάστες

Μέχρι και το Μαυροβούνιο στέλνει Στρατό στα σύνορα για τους παράνομους μετανάστες

Το συμβούλιο Άμυνας και Ασφάλειας του Μαυροβουνίου, υπό την προεδρία του Μίλο Τζουκάνοβιτς αποφάσισε τη μετακίνηση στρατιωτών στα σύνορα του κράτους για την αντιμετώπιση της παράνομης εισόδου μεταναστών, μέχρι το τέλος του 2020, υποστηρίζοντας συγχρόνως τις αστυνομικές δυνάμεις στο έργο τους.

Στη σύνοδο συμμετείχαν ο πρόεδρος της Συνέλευσης και Ιβάν Μπραϊόβιτς και ο πρωθυπουργός Ντούσκο Μάρκοβιτς, όπου συζητήθηκαν ως κύρια θέματα, η παράνομη μετανάστευση και η αποστολή στρατιωτών σε διεθνείς ασκήσεις κατά το επόμενο έτος.

Το 2020 ο στρατός του Μαυροβουνίου θα συμμετέχει σε επτά διεθνείς ασκήσεις. Η απόφαση ελήφθη με βάση τις δεσμεύσεις που ανέλαβε το κράτος, ως μέλος του ΝΑΤΟ, όπως σημειώνει το σερβικό πρακτορείο Tanjug.

Τα μέλη του Συμβουλίου ενημερώθηκαν, επίσης, σχετικά με τις δραστηριότητες του Μαυροβουνίου για την αντιμετώπιση των υβριδικών απειλών το 2019 και τις πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες στον κυβερνοχώρο που αξιοποίησε το Μαυροβούνιο το 2018 και το 2019.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.