ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Σερβική εφημερίδα: «H ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας δεν είναι μύθος»

Σερβική εφημερίδα: «H ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας δεν είναι μύθος»

Την έντονη ανησυχία του Βερολίνου και της Ουάσιγκτον για την εθνικιστική ρητορική που έχουν υιοθετήσει τα Τίρανα, δείχνουν οι προειδοποιήσεις τόσο του Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε όσο και του Αμερικανού αναπληρωτή υφυπουργού Εξωτερικών Φίλιπ Ρίκερ, γράφει η σερβική εφημερίδα «Βέτσερνι Νόβοστι» σε άρθρο της που τιτλοφορείται “H ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας δεν είναι μύθος” .

Η Αλβανία θα πρέπει να εγκαταλείψει την «ανησυχητική εθνικιστική ρητορική» η οποία δρομολογείται στα Τίρανα”, αυτό είναι το μήνυμα των γερμανο-αμερικανικών προειδοποιήσεων.

Στις δηλώσεις αυτές προέβησαν σε ξεχωριστές συναντήσεις, σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα, και ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Φίλιπ Ρίκερ και ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκουίντο Βεστερβέλε, υπέρ ενός κοινού στρατηγικού στόχου των Μεγάλων Δυνάμεων και όχι λόγω κινδύνου αποσταθεροποίησης των βαλκανικών κρατών με αλλαγή των συνόρων τους, επισημαίνει η εφημερίδα σύμφωνα με την ιστοσελίδα aftonomi.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων Defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.