Αργυρόκαστρο: Ανθελληνικό μίσος σε Έλληνες τουρίστες

Αργυρόκαστρο: Ανθελληνικό μίσος σε Έλληνες τουρίστες

Οι  ακραίες εθνικιστικές προβοκάτσιες εις βάρος των Ελλήνων, δεν έχουν τέλος στην Αλβανία. Και δεν γίνεται λόγος μόνον για τις καθημερινές πολιτικές δηλώσεις διαφόρων πολιτικών. Τα τελευταία 24ωρα στον χώρο όπου διαβιεί η Ελληνική Εθνική Μειονότητα καταγράφονται διάφορα περιστατικά που στόχο έχουν να εκφοβήσουν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου αλλά και να εντείνουν το κλίμα ανθελληνισμού που επικρατεί στην χώρα.

Όπως μας ενημερώνει ανταποκριτής της Aftonomi.gr, δύο λεωφορεία με Έλληνες τουρίστες απ’ την περιοχή της Φλώρινας, που επισκέφτηκαν το Σάββατο την πόλη του Αργυροκάστρου έγιναν μάρτυρες του ανθελληνικού μένους των Αλβανών.

Μια ομάδα αλβανών εθνικιστών κρατώντας μεγάλες αλβανικές σημαίες στα χέρια τους, τους ακολούθησαν καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψής τους στην πόλη – μουσείο φωνάζοντας προκλητικά συνθήματα κατά της Ελλάδας.

Το τυφλό μίσος δεν επιτρέπει να δουν πως κάποιοι άνθρωποι επισκέπτονται τη χώρα τους και αφήνουν χρήματα. Η έντονη ανθελληνική προπαγάνδα που χρόνια τώρα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, έχει δηλητηριάσει για τα καλά την κοινή γνώμη, πράγμα το οποίο θα έχει αρνητικές συνέπειες για το μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.