ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βουλγαρία: Ενισχύει τη φύλαξη των συνόρων της για να θωρακιστεί από τις ροές μεταναστών από Τουρκία

Βουλγαρία: Ενισχύει τη φύλαξη των συνόρων της για να θωρακιστεί από τις ροές μεταναστών από Τουρκία

Η Βουλγαρία ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας κατά μήκος των συνόρων της με την Τουρκία, αφού ομάδες μεταναστών από τη γειτονική χώρα άρχισαν να κινούνται προς τη μεθόριο, ανακοίνωσε σήμερα ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ.

«Έχουμε πληροφορίες για συνωστισμό (…) Ενισχύουμε στο μέγιστο τους ελέγχους στα σύνορα», επεσήμανε ο Μπορίσοφ στη διάρκεια κυβερνητικής διάσκεψης, ενώ πρόσθεσε ότι προγραμματίζει να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει ότι εκατοντάδες μετανάστες έχουν αναχωρήσει από τη βορειοδυτική Τουρκία και κατευθύνονται προς την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, αφού ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος δήλωσε ότι η Άγκυρα πλέον δεν θα σταματά τους πρόσφυγες που θέλουν να φτάσουν στην Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.