Βούλγαρος πρεσβευτής στο Λονδίνο: «Εξιλαστήριο θύμα η Βουλγαρία»

Βούλγαρος πρεσβευτής στο Λονδίνο: «Εξιλαστήριο θύμα η Βουλγαρία»

«Η Βουλγαρία έχει χρησιμοποιηθεί ως εξιλαστήριο θύμα από τους Βρετανούς πολιτικούς» δήλωσε ο Βούλγαρος πρεσβευτής Κωνσταντίν Ντιμιτρόφ αναφέρει Βουλγαρική ραδιοφωνία  .

Στη δήλωση αυτή προέβη ο Βούλγαρος πρέσβης στο Λονδίνο Κωνσταντίν Ντιμιτρόφ σε συνέντευξή του για την εφημερίδα Daily Telegraph.

Σχολιάζοντας τα συνεχιζόμενα αρνητικά δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο για το ενδεχόμενο κύμα μεταναστών από την Ανατολική Ευρώπη στη χώρα μετά την 1η Ιανουαρίου 2014, ο διπλωμάτης δήλωσε ότι «είναι «άκρως απαράδεκτο» οι Βούλγαροι να περιγράφονται ως ενδεχόμενη απειλή για το σύστημα κοινωνικής ασφάλειας της Βρετανίας».

Σύμφωνα με τα λόγια του κ. Ντιμιτρόφ ο συνεχιζόμενος δημόσιος διάλογος στη Μεγάλη Βρετανία δημιουργεί αρνητικές και ξενοφοβικές διαθέσεις και διάκριση προς τους συμπατριώτες μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.