ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τζορτζ Σόρος: Δίνει 1 εκατομμύριο ευρώ στην Ουγγαρία λόγω πανδημίας

Τζορτζ Σόρος: Δίνει 1 εκατομμύριο ευρώ στην Ουγγαρία λόγω πανδημίας

Στην προσφορά 1 εκατομμυρίου ευρώ στην Ουγγαρία για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού θα προχωρήσει μέσω του ιδρύματός του, Open Society Foundation, ο Ουγγροαμερικανός επιχειρηματίας Τζορτζ Σορος, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters που επικαλούνται την ανακοίνωση του μεγιστάνα.

Η ανακοίνωση ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο κορωνοϊός «δεν έχει σύνορα και δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε χώρες, κοινότητες, θρησκείες και ανθρώπους».

«Όλοι μπορούν να μολυνθούν, αλλά κάποιοι από εμάς είμαστε πιο ευάλωτοι σε σχέση με τους άλλους», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας: «Γεννήθηκα στη Βουδαπέστη, στα μέσα της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης, μετά από μια δεκαετία αφού η Ισπανική γρίπη είχε αφήσει χιλιάδες θύματα πίσω της στη Βουδαπέστη. Έχω επιβιώσει από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, από την ακροδεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας και από την πολιορκία της πόλης. Θύμαμαι πως είναι να ζεις σε ακραίες συνθήκες».

Υπενθυμίζεται ότι ο COVID-19 έχει εξαπλωθεί σε όλη την υφήλιο, μολύνοντας ολοένα και περισσότερους ανθρώπους σε κάθε χώρα, συμπεριλαμβανομένου και της Ουγγαρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, η χώρα αριθμεί πλέον 447 επιβεβαιωμένα κρούσματα, με 15 εξ αυτών να έχουν καταλήξει, ενώ ο αριθμός των ιαθέντων έχει αγγίξει τους 34.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.