ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βουλγαρία: Στους 12 οι νεκροί από κορωνοϊό

Βουλγαρία: Στους 12 οι νεκροί από κορωνοϊό

Ένας άνδρας 81 ετών είναι το δωδέκατο θύμα του κορωνοϊού στη Βουλγαρία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν το πρωί της Παρασκευής οι αρχές.

Ο επικεφαλής της ομάδας συντονισμού για την καταπολέμηση του κορονοϊού στη Βουλγαρία, καθηγητής Βέντσισλαβ Μουταφτσίσκι, δήλωσε πως ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανήλθε σε 477, μετά την καταγραφή 28 νέων κρουσμάτων το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Από το σύνολο των ασθενών με κορονοϊό, 21 είναι ιατροί και νοσηλευτές. Τριάντα άτομα έχουν θεραπευθεί, ενώ 179 νοσηλεύονται, εκ των οποίων είκοσι σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, έκθεση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, που συμβουλεύει την πολιτική ηγεσία για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού στη Βουλγαρία, τονίζει ότι τα μέτρα κοινωνικής απομόνωσης που εφαρμόζονται είναι ζωτικής σημασίας και η αυστηρή τήρησή τους θα καθορίσει, σε σημαντικό βαθμό, την αναχαίτιση της διασποράς του ιού στη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.