Σκόπια: Ρεκόρ νέων κρουσμάτων κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο

Σκόπια: Ρεκόρ νέων κρουσμάτων κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο

O κορωνοϊός συνεχίζει να «σαρώνει» τα Σκόπια, τα οποία σημείωσαν νέο ρεκόρ κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο, με 180 νέα.

Πλέον ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στα Σκόπια ανέρχεται στα 2.790, ενώ τα περισσότερα από τα 180 νέα κρούσματα στη χώρα καταγράφονται στα Σκόπια (109 κρούσματα).

Την τελευταία εβδομάδα στα Σκόπια καταγράφεται ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων της Covid-19 . Σήμερα ξεπεράστηκε και ο αριθμός των 120 νέων κρουσμάτων που είχε καταγραφεί μία ημέρα νωρίτερα.

Η αύξηση των νέων κρουσμάτων ενδέχεται να οφείλεται και στην αύξηση των διαγνωστικών τεστ, καθώς τις περασμένες 24 ώρες διενεργήθηκαν 1.272 τεστ.

Συνολικά στη χώρα έχουν διενεργηθεί 34.386 τεστ ανίχνευσης του Covid-19. Ακόμη, δύο άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας σε 149 τον αριθμό των θυμάτων στη χώρα από τη νόσο.

Λόγω της αναζωπύρωσης της επιδημίας στη χώρα, από χθες το βράδυ και μέχρι το πρωί της Δευτέρας, η κυβέρνηση των Σκοπίων αποφάσισε την πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών τόσο στην πρωτεύουσα, Σκόπια, όσο και σε ορισμένες άλλες πόλεις, όπως το Τέτοβο, Κουμάνοβο και Στιπ, όπου έχει καταγραφεί μεγάλος αριθμός νέων κρουσμάτων.

Σε όλες τις υπόλοιπες πόλεις των Σκοπίων η απαγόρευση της κυκλοφορίας ξεκινά στις 16:00 και λήγει στις 05:00 της επομένης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.