ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

VMRO-DPMNE: Κατηγορεί τον Ζ. Ζάεφ για αγορές ακινήτων σε Ελλάδα και Βουλαρία

VMRO-DPMNE: Κατηγορεί τον Ζ. Ζάεφ για αγορές ακινήτων σε Ελλάδα και Βουλαρία

Σε καταγγελία κατά του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, προσχώρησε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του VMRO-DPMNE, Ναούμ Στοϊλόφσκι, υποστηρίζοντας ότι αγοράζει επιχειρήσεις σε Βουλγαρία, αλλά και ακίνητα στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων, η οικογένεια Ζάεφ έχουν ανοίξει τουλάχιστον πέντε εταιρείες στο Πετρίτς του Μπλαγκόεβγκραντ και ότι ο Ζόραν Ζάεφ και η οικογένειά του βγάζουν κεφάλαια από τη Βόρεια Μακεδονία και αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα.

Με φόντο την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση της 15ης Ιουλίου, το VMRO-DPMNE κατηγορεί τον επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Ένωσης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Ζόραν Ζάεφ πρέπει να απαντήσει εάν τα ξαδέλφια του, ενόψει της ήττας των εκλογών, ετοιμάζονται να φύγουν από τη χώρα! Ανοίγουν εταιρείες στη Βουλγαρία, και συγχρόνως αγοράζουν σπίτια και οικόπεδα στην Ελλάδα! Μάλιστα, ο Μπομπάν Ζάεφ, ο εξάδελφος του Ζόραν αγόρασε ένα μεγάλο σπίτι σε ελληνική παραλία», είπε ο Στοϊλόφσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.