ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρ. Μπασέσκου: «Δεν θα αποδεχθώ ποτέ μέτρα σαν της Κύπρου»

Τρ. Μπασέσκου: «Δεν θα αποδεχθώ ποτέ μέτρα σαν της Κύπρου»

“Αυτό που συνέβη στην Κύπρο μας δείχνει ότι η Ευρώπη δύο ταχυτήτων είναι πιθανή οποιαδήποτε στιγμή” δήλωσε ο πρόεδρος της Ρουμανίας Τράιαν Μπασέσκου τονίζοντας ότι ποτέ δεν θα δεχθεί παρόμοια μέτρα στη χώρα του.

“Είναι καίριας σημασίας η επιτάχυνση της διαδικασίας ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης στη Ρουμανία. Και το λέω ενώπιον ανθρώπων που μπορούν εύκολα να το καταλάβουν. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ταραγμένη. Αποφάσεις όπως αυτή για την Κύπρο θα ήταν αδύνατο να τις φανταστεί κανείς λίγα χρόνια πριν” υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ρουμανίας.

“Σε ό,τι με αφορά, τουλάχιστον, σας εγγυώμαι ότι ποτέ δεν θα ασπαστώ τέτοια μέτρα και ποτέ δεν θα αποδεχθώ τέτοια μέτρα” ανέφερε ο κ. Μπασέσκου σε ομιλία του στο ετήσιο Συνέδριο Νομικών, στο Βουκουρέστι.

“Παρ΄ όλα αυτά, αυτό που συνέβη στην Κύπρο μας έδειξε ότι συχνά αμφισβητούνται αρχές, οι οποίες διακηρύσσονταν επί χρόνια. Ακόμη περισσότερο μας δείχνει ότι η δομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ακόμη εύθραυστη και ότι η Ευρώπη δύο ταχυτήτων είναι ακόμη πιθανή” τόνισε ο Ρουμάνος πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.