ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Τουρκία παρέδωσε τυφέκια εφόδου και εξοπλισμό για τις αλβανικές ένοπλες δυνάμεις

Η Τουρκία παρέδωσε τυφέκια εφόδου και εξοπλισμό για τις αλβανικές ένοπλες δυνάμεις

Όπως προβλέπει η συμφωνία επιχορήγησης που υπογράφηκε μεταξύ Τουρκίας και Αλβανίας, παραδόθηκαν στον αλβανικό στρατό νέας γενιάς τυφέκια εφόδου καθώς και στολές για το προσωπικό του Αλβανικού Ναυτικού, όπως αναφέρει η τουρκική «Αμυντική Βιομηχανία»/ «Savunma Sanayi».

Το τουρκικό υπουργείο άμυνας ανέφερε σε ανακοίνωση του ότι τα τυφέκια για τις ομάδες πεζικού παρήχθησαν τοπικά και εθνικά και ότι πέρασαν με επιτυχία τις 42 δοκιμές του ΝΑΤΟ.

Αναφέρθηκε, επίσης, ότι τα όπλα και οι στολές παραδόθηκαν σε Αλβανούς αξιωματούχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την πηγή, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, δήλωσε ότι οι τραυματισμένοι αστυνομικοί από τις διαδηλώσεις στην Αλβανία, που έγιναν εξαιτίας του θανάτου ενός 25χρονου πολίτη από αστυνομικό, θα μεταφερθούν για θεραπεία στην Τουρκία. Για τον σκοπό αυτό ο Ράμα επικοινώνησε με τις τουρκικές αρχές στην Άγκυρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.