ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλβανία: Η δολοφονία δυο αδελφών «αποκάλυψε» εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη!

Αλβανία: Η δολοφονία δυο αδελφών «αποκάλυψε» εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη!

Συγκλονισμένη είναι τις τελευταίες μέρες η κοινή γνώμη της Αλβανίας, από υπόθεση διπλής γυναικοκτονίας στα Τίρανα, όταν δύο αδερφές δολοφονήθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον δράστη του εγκλήματος αυτού βαραίνει πληθώρα σοβαρών αδικημάτων και επί ελληνικού εδάφους. Συγκεκριμένα, οι συγγενείς των θυμάτων καταγγέλλουν ότι ο δολοφόνος που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα, εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός αυτού, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης!

Η αδελφή των θυμάτων ανέφερε για την υπόθεση πως: «Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ, τις άφηνε έγκυες και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους». Πρόσθεσε πως έχουν πωληθεί τουλάχιστον δέκα μωρά.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δολοφόνος δεν βρέθηκε στην Ελλάδα μόνο με τα δύο θύματα, αλλά και με τη σύζυγό του, η οποία φέρεται να συναίνεσε στην «πώληση» και δικού τους μωρού!

Ανάλογη καταγγελία κατέθεσε και ο αδερφός των θυμάτων, λέγοντας πως ο δράστης έβγαζε τα μωρά από το μαιευτήριο με τη βοήθεια δικηγόρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δολοφόνος μπήκε με καλάζνικοφ στο διαμέρισμα μίας εκ των αδελφών, σκοτώνοντας και τις δύο, αφού είχε υποψιαστεί πως θα αποκάλυπταν όσα δεινά έχουν βιώσει κοντά του εδώ και πολλά χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.