ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τούρκος υπουργός Εσωτερικών: «Βοηθούμε τους Αλβανούς αδελφούς μας- Σχεδιάσαμε με Ράμα τι θα κάνουμε στα Βαλκάνια»

Τούρκος υπουργός Εσωτερικών: «Βοηθούμε τους Αλβανούς αδελφούς μας- Σχεδιάσαμε με Ράμα τι θα κάνουμε στα Βαλκάνια»

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ανέφερε την Αλβανία ως παράδειγμα για να τονίσει ότι η Τουρκία βοηθά όσα κράτη χρειάζονται βοήθεια.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε μια τελετή, ο Σοϊλού τόνισε ότι οι Τούρκοι δεν τυφλώθηκαν από τον πλούτο που… έχουν, αλλά βοηθούν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη!

Ο Τούρκος υπουργός πρόσθεσε ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα βρισκόταν στην Άγκυρα και η Τουρκία έδειξε πώς μπορεί να βοηθήσει έναν «αδελφικό λαό όπως ο αλβανικός».

Είπε επίσης ότι είχαν κάνει κοινά σχέδια με τον Ράμα σχετικά με τα Βαλκάνια.

«Πιστέψτε με, δεν είμαστε μοναχικοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο.

Υπάρχουν άνθρωποι σε διάφορα μέρη του πλανήτη που προσεύχονται για εμάς γιατί τους έχουμε απλώσει ένα χέρι βοήθειας. Εάν είχαμε θαμπωθεί από την περιουσία μας και δεν τους βοηθούσαμε, δεν θα μπορούσαμε να περάσουμε τη δοκιμασία από τον Θεό. Ο πλούτος δεν μας χαλάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας ήταν στην Τουρκία και μαζί συζητήσαμε για το πώς η Τουρκία βοηθά τους Αλβανούς αδελφούς μας εκεί. Σχεδιάσαμε μαζί τι θα κάνουμε στα Βαλκάνια», δήλωσε ο Σοϊλού, μεταξύ των άλλων, όπως σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.