Τα Σκόπια ενέκριναν την χρήση του εμβολίου Sputnik V

Τα Σκόπια ενέκριναν την χρήση του εμβολίου Sputnik V

«Πράσινο φως» στη χρήση του ρωσικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού Sputnik V από τα Σκόπια, ενημέρωσε το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF).

«Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων ανακοινώνει την έγκριση των ρωσικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού Sputnik V από τα Σκόπια» αναφέρει το RDIF σε ανακοίνωση Τύπου.

Το εμβόλιο έχει ήδη εγκριθεί προς επείγουσα χρήση για σε συνολικά 46 χώρες ανά τον κόσμο, με συνολικό πληθυσμό 1,2 δισεκατομμύρια κατοίκους.

Το δεύτερο πιο δημοφιλές εμβόλιο

Το Sputnik V έχει αναδειχθεί το δεύτερο πιο δημοφιλές εμβόλιο κατά του κορονοϊού στον κόσμο, με βάση την κατάταξη σε σχέση με τις εγκρίσεις των αρμόδιων ρυθμιστικών Αρχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tο εμβόλιο της Ρωσίας εκτόπισε αυτό της Pfizer και κατέλαβε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως, λίγο πίσω από την AstraZeneca.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.