Βρετανία – Συνέβη ξανά μετά από έναν μήνα: Πέταξαν ξανά αυγά στον Βασιλιά Κάρολο (βίντεο)

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα περίπου 20 ετών, ο οποίος βρίσκεται τώρα υπό κράτηση

Βρετανία – Συνέβη ξανά μετά από έναν μήνα: Πέταξαν ξανά αυγά στον Βασιλιά Κάρολο (βίντεο)

Επίθεση με αυγό δέχθηκε ξανά σήμερα ο βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία συνέλαβε έναν άνδρα περίπου 20 ετών ως ύποπτο για την επίθεση.

Ο μονάρχης έγινε στόχος νέας επίθεσης κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή του Λούτον.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη λίγο μετά την άφιξή του, με το προσωπικό ασφαλείας του βασιλιά να τον απομακρύνει προσωρινά από το πλήθος που είχε συρρεύσει έξω από το Δημαρχείο του Λούτον.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα περίπου 20 ετών, ο οποίος βρίσκεται τώρα υπό κράτηση.

Στη συνέχεια, ο Κάρολος συνέχισε να χαιρετά το κοινό με χειραψίες και χαμόγελο, αφού μεταφέρθηκε σε διαφορετική περιοχή.

Το συμβάν έρχεται ακριβώς ένα μήνα αφότου ο 74χρονος βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Καμίλα δέχθηκαν επίθεση με τέσσερα αυγά στο Γιορκ από έναν άνδρα που φώναζε «αυτή η χώρα χτίστηκε με το αίμα των σκλάβων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε, ο διαδηλωτής ταυτοποιήθιηκε λίγο αργότερα ως ο Πάτρικ Θέλγουελ, ένας 23χρονος ακτιβιστής της Εξέγερσης της Εξαφάνισης που κάποτε ήταν υποψήφιος με το Κόμμα των Πρασίνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.