Πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την πορτογαλική ποδοσφαιρική ομάδα Ριο Άβε – Επενδύει άμεσα 20,5 εκάτ. ευρώ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε πρόταση για το 80% των μετοχών της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Ριο Άβε, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να επενδύσει άμεσα 20,5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου να γίνουν πληρωμές σε οφειλές της ομάδας, αλλά και ενίσχυση της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αλεξαντρίνα Κρουζ, παρουσίασε στα μέλη του συλλόγου την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη με κάθε λεπτομέρεια, με τα μέλη του πορτογαλικού συλλόγου να μένουν ικανοποιημένα από αυτήν και το deal να είναι επί θύραις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πυρά» Στέφανου Μάνου κατά Σημίτη και Μητσοτάκη

Ιδιαίτερα καυστικός για τον επί μια 8ετία πρωθυπουργό Κ. Σημίτη ήταν ο Στ. Μάνος μιλώντας την Παρασκευή 1/12 στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του δημοσιογράφου Κώστα Στούπα «Η επερχόμενη αταξία». «Η δική μου αποτίμηση είναι ότι ο κ. Σημίτης έβλαψε την ελληνική οικονομία και την πήγε πίσω κατά μία 20ετία», τόνισε ο κ. Μάνος. «Υπάρχει τελευταία ανεξήγητη προσπάθεια καλλωπιστικής αγιογραφίας του κ. Σημίτη, ενώ δεν μπορώ να ξεχάσω ότι επί των ημερών του έσκασε η φούσκα του χρηματιστηρίου η οποία ήταν αποτέλεσμα αχαλίνωτου ιδιωτικού δανεισμού. Ο δανεισμός ήταν αχαλίνωτος γιατί η κυβέρνηση Σημίτη το επέτρεψε και το υποδαύλιζε διδάσκοντας τον εύκολο πλουτισμό. Δριμεία κριτική άσκησε και στον νυν πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη στηλιτεύοντας την πολιτική παροχολογίας (για εξασφάλιση ψήφων), αντί να μειώνει το δημόσιο χρέος. https://youtu.be/A-LP3G3xim0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >