Χτυπά το ηλεκτρονικό σφυρί και για τη MLS Πληροφορική

Την Τετάρτη αναμένεται να χτυπήσει το ηλεκτρονικό σφυρί και για τη MLS Πληροφορική, τρία χρόνια μετά την αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών και των ομολόγων της, στον απόηχο της αθέτησης της καταβολής κουπονιών τριών ομολογιακών δανείων.

Ο πλειστηριασμός είχε αρχικά τιμή πρώτης προσφοράς το 1,6 εκατ. ευρώ, ωστόσο, κατόπιν απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, η τιμή διορθώθηκε ανοδικά, στα 2 εκατ. ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλειστηριαζόμενο ακίνητο είναι ένα οικόπεδο στο 2ο Οικοδομικό Τετράγωνο της Β.Ε.ΠΕ. Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης, εμβαδού 1.410,44 τ.μ. Επί του οικοπέδου έχει ανεγερθεί ένα τετραώροφο κτίριο γραφείων με υπόγειο χώρο στάθμευσης για την εγκατάσταση επιχειρήσεων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, ολικής επιφάνειας ορόφων 1.832,82 τ.μ., το οποίο αποτελείται από υπόγειο πάρκινγκ συνολικού εμβαδού 523,70 τ.μ. και τρεις ορόφους.

«Πυρά» Στέφανου Μάνου κατά Σημίτη και Μητσοτάκη

Ιδιαίτερα καυστικός για τον επί μια 8ετία πρωθυπουργό Κ. Σημίτη ήταν ο Στ. Μάνος μιλώντας την Παρασκευή 1/12 στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του δημοσιογράφου Κώστα Στούπα «Η επερχόμενη αταξία». «Η δική μου αποτίμηση είναι ότι ο κ. Σημίτης έβλαψε την ελληνική οικονομία και την πήγε πίσω κατά μία 20ετία», τόνισε ο κ. Μάνος. «Υπάρχει τελευταία ανεξήγητη προσπάθεια καλλωπιστικής αγιογραφίας του κ. Σημίτη, ενώ δεν μπορώ να ξεχάσω ότι επί των ημερών του έσκασε η φούσκα του χρηματιστηρίου η οποία ήταν αποτέλεσμα αχαλίνωτου ιδιωτικού δανεισμού. Ο δανεισμός ήταν αχαλίνωτος γιατί η κυβέρνηση Σημίτη το επέτρεψε και το υποδαύλιζε διδάσκοντας τον εύκολο πλουτισμό. Δριμεία κριτική άσκησε και στον νυν πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη στηλιτεύοντας την πολιτική παροχολογίας (για εξασφάλιση ψήφων), αντί να μειώνει το δημόσιο χρέος. https://youtu.be/A-LP3G3xim0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >