ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κύπρος: Αξιολόγηση της διάσκεψης μετά το Κραν Μοντανά απ’ το Εθνικό Συμβούλιο

Κύπρος: Αξιολόγηση της διάσκεψης μετά το Κραν Μοντανά απ’ το Εθνικό Συμβούλιο

Την κατάσταση, που διαμορφώνεται στο Κυπριακό μετά τη διάσκεψη στο Κραν Μοντανά, θα αξιολογήσει τη Δευτέρα το Εθνικό Συμβούλιο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι στην αρχή της συνεδρίασης θα γίνει ενημέρωση των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων από τον Πρόεδρο Ν. Αναστασιάδη. Μετά τη συνεδρίαση ο κ. Αναστασιάδης θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο Κύπριος Πρόεδρος σε ομιλία του, που αναγνώστηκε σήμερα στο μνημόσυνο του πρώην αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Ευάγγελου Φλωράκη και των άλλων τεσσάρων αξιωματικών οι οποίοι σκοτώθηκαν τον Ιούλιο του 2002 κατά τη συντριβή ελικοπτέρου, χαρακτήρισε «συγκεκριμένες, περιεκτικές και δομημένες στη βάση των ιδεών του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ» τις προτάσεις, που υπέβαλε στην Ελβετία.

Οι προτάσεις του, επισήμανε, στόχευαν στο να ανοίξει ο δρόμος για μια συνολική λύση του Κυπριακού και ότι αντιμετώπιζαν τις ανησυχίες και των δύο πλευρών, δημιουργώντας ταυτόχρονα την προοπτική η χώρα να εξελιχτεί σε ένα κανονικό κράτος προς όφελος όλων των Κυπρίων.
Επίσης, τόνισε ότι οι θέσεις της τουρκικής πλευράς για το κεφάλαιο της ασφάλειας και των εγγυήσεων, αλλά και για τα υπόλοιπα κεφάλαια, όχι μόνο ξέφευγαν από το πλαίσιο του γενικού γραμματέα, αλλά ήταν τέτοιες που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να γίνουν αποδεκτές από την ελληνοκυπριακή πλευρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.