ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νίκος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις της Τουρκίας δεν προκαλούν ανησυχία – Η γεώτρηση προχωρά κανονικά

Νίκος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις της Τουρκίας δεν προκαλούν ανησυχία – Η γεώτρηση προχωρά κανονικά

Δεν δημιουργείται πρόβλημα στη γεώτρηση όποιες και να είναι η κινήσεις της Τουρκίας ανέφερε ο Κύπριος Κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης…

Οι κινήσεις της Τουρκίας δεν προκαλούν ανησυχία και το γεωτρητικό πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά. Αυτό δήλωσε πριν λίγο ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Το βασικό, ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης είναι να μην δημιουργείται πρόβλημα στη γεώτρηση και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Σε σχέση με τη τουρκική φρεγάτα «Ίμβρος» ανέφερε πως δεν υπήρξε κάτι ανησυχητικό, πέραν του ότι προσέγγισε σε σημείο «στο οποίο θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτική».

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως οι αντιδράσεις της Λευκωσίας είναι προληπτικές και κινούνται σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο.

Σε σχέση με το «πολεμικό κλίμα» που δημιουργείται από κάποια ΜΜΕ, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι μεταδίδονται «πληροφορίες» που δε ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

Κατέληξε λέγοντας πως η Λευκωσία παρακολουθεί στενά όλες τις κινήσεις στην ΑΟΖ και κινείται αναλόγως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Eν τω μεταξύ το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Barbaros συνοδευόμενο από το υποστηρικτικό Bravo Supporter συνεχίζει τον πλου του δυτικά και νοτιοδυτικά της Κύπρου μπαινοβγαίνοντας στα θαλάσσια οικόπεδα 6 και 7. Οι κινήσεις του παρακολουθούνται και μέχρι στιγμής σύμφωνα με αρμόδιους στη Λευκωσία δεν υπάρχει ανησυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.