ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κύπρος: Ο Στ. Μαλάς υποψήφιος του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές εκλογές

Κύπρος: Ο Στ. Μαλάς υποψήφιος του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές εκλογές

Μετά από πολύωρη συνεδρίαση, η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία να δώσει το χρίσμα του υποψηφίου του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές, που θα γίνουν τον προσεχή Φεβρουάριο, στον Σταύρο Μαλά, ο οποίος στηρίχτηκε από το ΑΚΕΛ και το 2013.

Κομματικές πηγές ανέφεραν ότι η υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά «έχει προοπτική νίκης και πολυσυλλεκτικότητα».

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής δεν τέθηκε τελικά το όνομα του γενικού γραμματέα του κόμματος, ‘Αντρου Κυπριανού, αλλά συζητήθηκε ως πιθανή υποψηφιότητα, αυτή του γνωστού νομικού Αχιλλέα Δημητριάδη όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2013 στον πρώτο γύρο ο κ. Μαλάς έλαβε 26,91% και ο Νίκος Αναστασιάδης 45,56%. Στο δεύτερο γύρο επικράτησε ο Νίκος Αναστασιάδης με 57.48% και ο κ. Μαλάς συγκέντρωσε 42.52%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.