Κύπρος: Έβαλαν βόμβα στο σπίτι Θ. Πυρίλλη του δημάρχου Παραλιμνίου

Κύπρος: Έβαλαν βόμβα στο σπίτι Θ. Πυρίλλη του δημάρχου Παραλιμνίου

Ο Θεόδωρος Πυρίλλης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, δήλωσε πως είναι αναστατωμένος και άφησε αιχμές κατά της αστυνομίας .

Σε επιχειρηματικά συμφέροντα που θίχτηκαν αποδίδει σύμφωνα με πληροφορίες η κυπριακή αστυνομία τα αίτια δύο χτυπημάτων με βόμβα και εμπρησμό στον Δήμο Παραλιμνίου με στόχο τον Δήμαρχο Θεόδωρο Πυρίλλη. Στις 2:10 τα ξημερώματα σημειώθηκε πυρκαγιά σε κρεβατάκια και ομπρέλες θαλάσσης που ανήκουν στον Δήμο παραλιμνίου, στη παραλία Κάπαρη. Η φωτιά, είχε τέσσερις διαφορετικές εστίες και κατέστρεψε 20 ομπρέλες και πέραν των 50 κρεβατιών θαλάσσης.

Δέκα λεπτά αργότερα σημειώθηκε έκρηξη βόμβας στο γκαράζ του σπιτιού του Δημάρχου Παραλιμνίου Θεόδωρου Πυρίλλη.
Μέσα στο γκαράζ, του οποίου η πόρτα ήταν ανοικτή, υπήρχαν δύο αυτοκίνητα και από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές στο ένα από αυτά. Τα αυτοκίνητα δεν είναι ιδιοκτησίας του Δημάρχου Παραλιμνίου.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Active δήλωσε πως είναι αναστατωμένος και άφησε αιχμές κατά της αστυνομίας.

«Ας αφήσουν ήσυχη την οικογένειά μου, ας αντιμετωπίσουν εμένα», δήλωσε και υπέδειξε πως η αστυνομία έχει αρκετά στοιχεία στα χέρια της και την κάλεσε να ψάξει στο παρελθόν για να βρει την άκρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Πυρίλλης έκανε λόγο για στοχοποίησή του από διάφορα συμφέροντα. Όταν τα έλεγα είπε, οι πιο πολλοί με έβγαζαν τρελό.
«Είμαι αναστατωμένος αλλά δεν το βάζω κάτω. Με ενοχλεί γιατί αγγίζουν την οικογένειά μου. Έχω τη δύναμη και το σθένος να πω όχι σε όλους αυτούς τους δειλούς, αν έχουν κάτι ας έλθουν να αντιμετωπίσουν εμένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.