ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τουρκοκύπρια έδωσε εξετάσεις για διπλωμάτης της Κυπριακής Δημοκρατίας

Τουρκοκύπρια έδωσε εξετάσεις για διπλωμάτης της Κυπριακής Δημοκρατίας

Προσφάτως έδωσε εξετάσεις, με στόχο να γίνει μέλος του διπλωματικού σώματος του Κυπριακού υπουργείου εξωτερικών, η Τουρκούπρια Deniz Birinci.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Φιλελεύθερος, αρχικώς είχαν επιδείξει ενδιαφέρον 6-7 Τουρκοκύπριοι αλλά στις εξετάσεις εμφανίστηκε μόνο η Birinci.

Η νεαρή Τουρκοκύπρια αναπτύσσει σημαντική πολιτική δράση και έχει συνεργαστεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Διατηρεί στενές σχέσεις με πολλούς Ελληνοκύπριους και για τον λόγο αυτό έχει καταστεί πολλές φορές στόχος επιθέσεων από εποίκους.

Στις προηγούμενες ευρωεκλογές ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής δηλώνοντας πως είναι πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν τελικώς περάσει τις εξετάσεις θα είναι η πρώτη Τουρκοκύπρια διπλωμάτης της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά την εισβολή του 1974. Επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα για διακοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.