Βρέθηκαν τα δυο 11χρονα αγοράκια που είχαν απαχθεί στη Λάρνακα!

Βρέθηκαν τα δυο 11χρονα αγοράκια που είχαν απαχθεί στη Λάρνακα!

To υπουργείο Δικαιοσύνης Κύπρου ανακοίνωσε ότι τα δύο παιδάκια εντοπίστηκαν κοντά στο σχολείο τους. Περιπολικό μεταβαίνει στο σημείο που εντοπίστηκαν αυτή τη στιγμή.

Σε περιοχή κοντά στο σχολείο τους βρέθηκαν τα δυο 11χρονα αγοράκια που εξαφανίστηκαν σήμερα το πρωί και είχε σημάνει συναγερμός. Ο υπουργός Δικαιοσύνης έδωσε εντολή να ανακοινωθεί ότι τα παιδιά βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Τα παιδιά βρέθηκαν σε πολυκατοικία πολύ κοντά στο σχολείο τους. Ο δράστης είναι 35χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος δεν απασχόλησε ξανά την Αστυνομία ενώ αυτή την ώρα οδηγείται για ανάκριση στις Αρχές.

Ο 35χρονος άλλαζε συνεχώς τις πινακίδες του αυτοκινήτου και στην πολυκατοικία που εντοπίστηκε (στον 1ο όροφο) μένει το ένα από τα πέντε παιδιά της παρέας, από την οποία απήχθησαν οι δύο 11χρονοι.

Ο άνθρωπος που εντόπισε τον δράστη διότι είχε αντιληφθεί τις ύποπτες κινήσεις είναι ένας νεαρός άνδρας που πήρε τηλέφωνο τις αρχές και έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες για τον εντοπισμό του δράστη και των παιδιών.

Κίνητρο του απαγωγέα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν τα λύτρα.

Μιλώντας στις κάμερες, ο άνθρωπος ο οποίος έδωσε τις πληροφορίες στην Αστυνομία, ανέφερε ότι συνέδεσε τις περιγραφές που άκουσε από την Αστυνομία, ταύτισε την περιγραφή με τον άνθρωπο ο οποίος είδε τον φερόμενο απαγωγέα των παιδιών.

«Μου κίνησε την περιέργεια όταν άκουσα την περιγραφή». Ο ίδιος συνεχίζοντας ανέφερε ότι οι αστυνομικοί έβγαλαν στα χέρια τα παιδιά «που φαίνονταν ναρκωμένα».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία τα παιδιά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι της γειτονιάς, αλλά ο αδελφός του ο οποίος του τηλεφώνησε να πάει εκεί. Ο ένας αστυνομικός μάλιστα σύμφωνα με την μαρτυρία του ζήτησε βοήθεια.

Άνοιξαν την πόρτα του μπήκαν μέσα και μετά άκουσα φωνές ότι ήταν τα παιδιά μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.