ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μαθητής γυμνασίου έριξε κουτουλιά σε καθηγήτρια και την απείλησε με μαχαίρι!

Μαθητής γυμνασίου έριξε κουτουλιά σε καθηγήτρια και την απείλησε με μαχαίρι!

Σοβαρό επεισόδιο βίας από μαθητή σε βάρος καθηγήτριας σημειώθηκε στο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου της Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής χτύπησε με το κεφάλι την καθηγήτρια και την τραυμάτισε, ενώ στη συνέχεια φέρεται να έβγαλε και μαχαίρι. Το περιστατικό διαδραματίστηκε εν ώρα μαθήματος όταν η καθηγήτρια έκανε παρατήρηση στον μαθητή διότι είχε εισέλθει στην τάξη από το παράθυρο.

Ο μαθητής φέρεται να προκάλεσε ζημιές στον εξοπλισμό της σχολικής αίθουσας και μεταξύ άλλων έσπασε τον πίνακα.

Η φιλόλογος καθηγήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ είναι άγνωστο κατά πόσον το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Ο συγκεκριμένος μαθητής φέρεται να παρουσίαζε παραβατική συμπεριφορά στο σχολείο και τις προηγούμενες σχολικές χρονιές.

Μιλώντας στη Cyprus Times, o Διευθυντής του σχολείου, Ιώαννης Χατζηγιάγκου, ανέφερε ότι «το περιστατικό έγινε χθες, ενώ η φιλόλογος ήταν εντός της τάξης εν ώρα μαθήματος. Ο εν λόγω μαθητής ο οποίος, δημιουργεί συχνά προβλήματα στο σχολείο, μπήκε από το παράθυρο για να προκαλέσει φασαρία. Η καθηγήτρια τον παρότρυνε να αποχωρήσει, αυτός ωστόσο της επιτέθηκε, την έσπρωξε και με το κεφάλι του της χτύπησε στο κεφάλι. Η καθηγήτρια υπέστη νευρικό κλονισμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πάφου και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήγε στο σπίτι της με άδεια ασθενείας για δυο μέρες».

Ο διευθυντής του σχολείο τόνισε ότι «πρόκειται για μαθητή που δημιουργεί συχνά προβλήματα με την συμπεριφορά του και είναι εδώ που τα χέρια των καθηγητών είναι δεμένα και δεν μπορούν να αντιδράσουν.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.