ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αποχώρησε η Κύπρος από το Συμβούλιο της Ευρώπης λόγω πρόσκλησης Κοσσόβου

Αποχώρησε η Κύπρος από το Συμβούλιο της Ευρώπης λόγω πρόσκλησης Κοσσόβου

Η Κυπριακή Δημοκρατία και άλλα μέλη της διάσκεψης αποχώρησαν από τις εργασίες της Διακοινοβουλευτικής Διάσκεψης για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας (ΚΕΠΠΑ) και την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΠΑΑ), στα πλαίσια της τρέχουσας κοινοβουλευτικής διάστασης της Αυστριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ λόγω της πρόσκλησης του κοινοβουλίου του Κοσόβου κατά παράβαση του Κανονισμού Λειτουργίας της Διάσκεψης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Βουλής, η κυπριακή αντιπροσωπία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι η φιλοξενούσα χώρα, κατά παράβαση του Κανονισμού Λειτουργίας της Διάσκεψης, προσκάλεσε ως παρατηρητή αντιπροσωπία του Κοινοβουλίου του Κοσόβου, οντότητα η οποία δεν αναγνωρίζεται από την Κυπριακή Δημοκρατία και άλλα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποχώρησε από τη Διάσκεψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εργασίες άρχισαν σήμερα στη Βιέννη και την κυπριακή Βουλή εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, Μαρίνος Σιζόπουλος και οι βουλευτές Άριστος Δαμιανού, Ελένη Σταύρου και Ζαχαρίας Κουλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.