ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κύπρος: Ο ανεμοστρόβιλος έφερε «τα πάνω κάτω» (βίντεο-φωτο)

Κύπρος: Ο ανεμοστρόβιλος έφερε «τα πάνω κάτω» (βίντεο-φωτο)

Σε καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν χθες σε κατοικίες στις περιοχές των χωριών Παλαιομέτοχο και Άγιοι Τριμιθιάς προχωρούν σήμερα στη Κύπρο τα συνεργεία του υπουργείου Εσωτερικών σε συνεργασία και με άλλες κρατικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κοινοτάρχη των Αγίων Τριμιθιάς, κ. Γιώργου Ιακώβου στο ΡΙΚ, περίπου 40-50 κατοικίες υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα. Ο κοινοτάρχης σημείωσε ότι ο ανεμοστρόβιλος μπήκε από τη μια πλευρά και βγήκε από την άλλη σαρώνοντας καινούριες οικοδομές.

Πρόσθεσε ότι η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί στις πλείστες περιοχές.

Σύμφωνα με δηλώσεις των κατοίκων, θύματα της κακοκαιρίας είναι δυο σκυλάκια τα οποία εντοπίστηκαν νεκρά μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν κάτοικοι των Αγίων Τριμιθιάς τα σκυλιά λόγω της έντασης των ανέμων χτύπησαν πάνω σε τοίχο με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ανεμοστρόβιλος που σάρωσε χθες τα χωριά της επαρχίας Λευκωσίας, δημιούργησαν σημαντικές ζημιές σε σπίτια καταστρέφοντας στέγες και για αυτό το λόγο όλη τη νύχτα περιπολούσαν αστυνομικοί για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κλοπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.