Άνοιξε ο κύκλος του αίματος και στην Κύπρο: Σκότωσαν 33χρονο πρωτοπαλίκαρο εγχώριου «νονού» της νύχτας

Άνοιξε ο κύκλος του αίματος και στην Κύπρο: Σκότωσαν 33χρονο πρωτοπαλίκαρο εγχώριου «νονού» της νύχτας

Θύμα 33χρονος, με γαλλικό διαβατήριο, ο οποίος εργάζεται σε νυκτερινό κέντρο που ανήκει σε καταδικασθέντα για το τετραπλό φονικό πριν δύο χρόνια με θύματα τον Φάνο Καλοψιδιώτη, το ζεύγος Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου και έναν εκ των δραστών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22.15 χθες βράδυ μια γυναίκα επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και ανέφερε ότι στο δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου, ένα χιλιόμετρο πριν τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας με κατεύθυνση το Παραλίμνι, υπήρχε ένα αυτοκίνητο που φαίνεται να είχε εμπλακεί σε δυστύχημα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν το όχημα, με τη μηχανή και τα φώτα του αναμμένα ενώ ο οδηγός δεν βρισκόταν σ` αυτό. Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού ήταν σπασμένο από πυροβολισμό με μια σφαίρα να είναι καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.

Ύστερα από έρευνες στη γύρω περιοχή η Αστυνομία εντόπισε γύρω στις 23.50 χθες βράδυ, μέσα σε άλσος από ακακίες στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητόδρομου και σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από το χώρο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, ένα νεκρό ο οποίος έφερε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας αναγνωρίστηκε και διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός είναι 33 χρόνων, αλλοδαπός με γαλλικό διαβατήριο, διέμενε στην Αγία Νάπα και ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα μετά τον πρώτο πυροβολισμό βγήκε από το αυτοκίνητο του και έτρεξε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες τον κυνήγησαν και με πυροβόλο όπλο κατάφεραν να τον σκοτώσουν με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Στην περιοχή μετέβησαν άνδρες της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της ηγεσίας της Αστυνομίας ενώ οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή.

Η περιοχή όπου διαπράχθηκε ο φόνος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και άρχισαν έρευνες για εντοπισμό τεκμηρίων τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες της επίθεσης.

Η Αστυνομία φρουρεί και το διαμέρισμα του νεκρού που βρίσκεται στην Αγία Νάπα και με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να αρχίσουν έρευνες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=91&v=AOZwJrqYgdE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.