Κύπρος: 3 νεκροί από τις βροχές στα Κατεχόμενα

Κύπρος: 3 νεκροί από τις βροχές στα Κατεχόμενα

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες στα κατεχόμενα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα νερά που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στην περιοχή της Κερύνειας. Το όχημα εντοπίστηκε νωρίς το πρωί σε γκρεμό στο σημείο Κύκλος, στον κύριο δρόμο Λευκωσίας Κερύνειας.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί με τους αρχηγούς των «συγκυβερνώντων» κομμάτων αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προβλήματα δημιουργήθηκαν από την βροχή στο δρόμο Μόρφου – Λευκωσίας, όπως και στο δρόμο που οδηγεί στο Δίκωμο.

Οι μεγαλύτερες καταστροφές από την βραδινή καταιγίδα σημειώθηκαν στις περιοχές Κερύνειας, Καραβά και Λαπήθου. Στο Νέο Χωριό, κοντά στο κατεχόμενο Τραχώνι, το ταβάνι ενός σχολείου κατέρρευσε από τα νερά και το κτίριο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών σήμερα δεν λειτουργούν στα κατεχόμενα τα σχολεία στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπως και κάποια «πανεπιστήμια», το ανατολικής Μεσογείου, το αμερικανικό «πανεπιστήμιο» Κερύνειας και το «πανεπιστήμιο» κοινωνικών επιστημών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.