Κολοράντο: Την «παραίτησαν» από την αστυνομία γιατί είχε σελίδα στο OnlyFans (φώτο – βίντεο)

«Νιώθω δέκα χρόνια νεότερη δίχως το άγχος της καθημερινότητας» δηλώνει

Κολοράντο: Την «παραίτησαν» από την αστυνομία γιατί είχε σελίδα στο OnlyFans (φώτο – βίντεο)

Μια γυναίκα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη «δουλειά των ονείρων» της ως αξιωματικός της αστυνομίας στις ΗΠΑ αφού οι συνάδελφοί της ανακάλυψαν τη σελίδα της στο OnlyFans.

Η Μελίσα Ουίλιαμς, από το Κολοράντο, εργαζόταν στην αστυνομία για 28 χρόνια, προτού όπως αναφέρει «εξωθηθεί σε παραίτηση» όταν οι συνάδελφοί της ανακάλυψαν τη σελίδα της.

Η 46χρονη δημιούργησε τον λογαριασμό της στο OnlyFans ανώνυμα τον Μάιο του 2020 και άρχισε να μοιράζεται φωτογραφίες της με τον σύζυγό της μαζί, σε μια προσπάθεια να εμπλουτίσει τη σεξουαλική τους ζωή, παρέχοντας παράλληλα μια διέξοδο στην απογοήτευση από τη δουλειά και την υψηλή πίεση που αυτή είχε.

«Το να είμαι αστυνομικός ήταν το όνειρο της ζωής μου από την ηλικία των 14 ετών. Έπρεπε να αποδείξω 10 φορές περισσότερες ότι αξίζω σε σχέση με αυτά που έκαναν οι άνδρες και ήμουν πολύ καλή αστυνομικός», είπε η μαμά των δύο παιδιών.

«Με σέβονταν οι συνάδελφοί μου. Η προσωπική μου σεξουαλική ζωή ήταν εντελώς ξεχωριστή και ποτέ δεν επηρέασε την ικανότητά μου να κάνω τη δουλειά μου».

«Μου έδωσαν 30.000 δολάρια για να φύγω»

Η 46χρονη πρώην -πλέον- αστυνομικός κοινοποιούσε ερωτικό περιεχόμενο με τον σύζυγό της στην γνωστή πλατφόρμα, ωστόσο όταν αυτό έγινε αντιληπτό από ανθρώπους του εργασιακού της περιβάλλοντος, υπήρξαν παράπονα για αυτήν παρότι όπως έλεγε «δεν ήθελα ποτέ να έρθουν σε σύγκρουση αυτές οι δύο πλευρές της ζωής μου».

Η κατάσταση στη δουλειά της Ουίλιαμς άρχισε να γίνεται «ανυπόφορη λόγω του συνεχούς κουτσομπολιού γύρω από την προσωπική μου ζωή» όπως αναφέρει η ίδια, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να μην κοιμάται και να μην τρώει.

Η κατάληξη ήταν να πάρει αναρρωτική άδεια και να της γίνει παρότρυνση να μην επιστρέψει στο σώμα, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί αλλά να αποζημιωθεί μετά από δικαστικό αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, ασχολείται αποκλειστικά με το OnlyFans, δηλώνοντας πως «νιώθω δέκα χρόνια νεότερη δίχως το άγχος της καθημερινότητας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.