Πάει…χάλασε κι αυτή! Μπιγιονσέ: Tα παραπάνω κιλά και η μεταμόρφωση (φωτό)

Πάει…χάλασε κι αυτή! Μπιγιονσέ: Tα παραπάνω κιλά και η μεταμόρφωση (φωτό)

Μοιάζει να είναι μία άλλη γυναίκα, αλλά δεν είναι. Η πρόσφατη φωτογραφία της Μπιγιονσέ και των φημισμένων οπισθίων της, που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τον Jay Z και την κόρη τους Blue Ivy στην Ιταλία και τη Σαρδηνία σε ζαλίζει. 

Η μεγάλη σταρ του πλανήτη, η καλλονή, με την ισχυρή θέση στην παγκόσμια σόουμπιζ, είναι μία γυναίκα που ζει με απόλυτη πειθαρχία, διατροφή, εκγύμναση και καθημερινή φροντίδα και σε κάθε της εμφάνιση γίνεται αντικείμενο σχολιασμού.

Αυτή η φωτογραφία έρχεται όμως, να μας θυμίσει ότι κι αυτή είναι μία κανονική γυναίκα, που έχει ανάγκη να το ρίξει έξω, να πάρει λίγα κιλά, να απομακρυνθεί από την τέλεια εικόνα των φωτογραφήσεων, των βιντεοκλίπ και του κόκκινου χαλιού. 

Η ιστοσελίδα των διασήμων, Radaronline, απευθύνθηκε σε έναν από τους γνωστότερους διατροφολόγους του Χόλιγουντ και του έδειξε τη φωτογραφία της Μπιγιονσέ. Εκείνος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η διαφορά της από την εμφάνισή της στο Met Gala έχει τεράστια διαφορά από αυτή στις διακοπές της.

Μάλιστα, είπε ότι μοιάζει να έχει παχύνει τουλάχιστον 10 κιλά και η κυτταρίτιδα της να έχει αυξηθεί.

Και κατέληξε ότι προφανώς και έχει εγκαταλείψει για αρκετό χρονικό διάστημα την αυστηρή διατροφή, με αποτέλεσμα αυτή την ριζική αλλαγή του κορμιού της. Η Μπιγιονσέ στο Met Gala 2015

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Και η Μπιγιονσέ που απαθανάτισε ο παπαράτσι πριν από μερικές μέρες
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.