Αυτό είναι το πιο περίεργο ξενοδοχείο του κόσμου- Το κάθε δωμάτιο είναι και ένα έργο τέχνης (φωτο)

Αυτό είναι το πιο περίεργο ξενοδοχείο του κόσμου- Το κάθε δωμάτιο είναι και ένα έργο τέχνης (φωτο)

Ένα ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ δεν μοιάζει με όλα τα υπόλοιπα. Το όνομά του μάλιστα προϊδεάζει τους επισκέπτες ότι κάτι περίεργο μπορεί να συμβαίνει, αυτό που τελικά αντικρίζουν όμως είναι πραγματικά μοναδικό.

Το Hotel Not Hotel αποτελεί δημιούργημα της Collaboration-O, μιας ομάδας νεαρών σχεδιαστών οι οποίοι αποφοίτησαν από την Ακαδημία Σχεδίου Αϊντχόφεν και του Ολλανδού καλλιτέχνη Arno Coenen που θέλησε να δημιουργήσει κάτι που θα θυμίζει περισσότερο με εκθεσιακό χώρο πάρα με ένα απρόσωπο ξενοδοχείο.

Διαθέτει 15 δωμάτια με το καθένα να είναι ένα έργο τέχνης. Κάποια έχουν δημιουργηθεί μέσα βαγόνια του τραμ, ενώ άλλα βρίσκονται πίσω από βιβλιοθήκες.

Το πιο εντυπωσιακό δωμάτιο όμως είναι το ‘Crisis Free Zone’, στο οποίο η είσοδος είναι μια περίτεχνη αψίδα κατασκευασμένη από σκαλιστό ξύλο. Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της, είναι εμπνευσμένη από την παράδοση της Τρανσυλβανίας και το σχέδιό της υποτίθεται ότι κρατά το κακό μακριά.

Η τιμή των δωματίων ξεκινά από τα 70 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.