ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Kanya Sesser: Ένα περιζήτητο μοντέλο χωρίς πόδια διαφημίζει εσώρουχα!! [φωτό, βίντεο]

Kanya Sesser: Ένα περιζήτητο μοντέλο χωρίς πόδια διαφημίζει εσώρουχα!! [φωτό, βίντεο]

 

Mια 23χρονη από την Καλιφόρνια γεννημένη χωρίς πόδια είναι ένα περιζήτητο μοντέλο για φωτογραφίσεις εσωρούχων και μαγιό

Πρόκειται για μία απίστευτη ιστορία, συνδυασμό κουράγιου  και πίστης στη ζωή. Η 23χρονη Kanya Sesser από την Καλιφόρνια, αποτελεί μοναδική περίπτωση στο παγκόσμιο στερέωμα της μόδας, καθώς παρά το ότι εκ γεννετής δεν έχει και τα δυο της πόδια, καταφέρνει να είναι ένα μοντέλο για εσώρουχα και μαγιό.

Και μάλιστα καλοπληρωμένο μοντέλο, καθώς καταφέρνει να κερδίζει σχεδόν 1.000 ευρώ την ημέρα από τις φωτογραφίσεις που κάνει.

Η Κanya σπάει κάθε ταμπού για το τι θεωρούμε όμορφο και σέξι στον κόσμο της μόδας. Η ίδια έχει αποφασίσει ότι η διαφορετικότητά της την κάνει με έναν ξεχωριστό τρόπο σέξι και επιθυμητή. Κάτι με το οποίο προφανώς συμφωνούν οι υπεύθυνοι των εταιριών και οι φωτογράφοι, οι οποίοι της εμπιστεύονται την προώθηση των ρούχων που φορά.

Η ιστορία της στο μόντελινγκ ξεκίνησε στα 15 της, ενώ τώρα πέρα από ομιλίες σε διάφορα συνέδρια ετοιμάζεται και για τους παραολυμπιακούς αγώνες του 2018. Η ίδια δηλώνει φανατική των εξτρίμ σπορ, ενώ σκοπεύει να αγωνιστεί στο μονοσκί θαλάσσης στους αγώνες στη Νότια Κορέα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.