Άφησαν τη Γερμανία για να ζήσουν στην Αμερική γιατί ήταν πολύ πλούσιοι! [φωτο]

Άφησαν τη Γερμανία για να ζήσουν στην Αμερική γιατί ήταν πολύ πλούσιοι! [φωτο]

Παλάτια, τζακούζι, αυτοκίνητα πολυτελείας, σαμπάνια, σταρ και ατελείωτα πάρτι: Ο Μπάστιαν και η Μαρία Γιόττα ζουν πλέον μια ονειρεμένη ζωή στους λόφους του Λος Αντζελες.

Το ζευγάρι δηλώνει ότι ξοδεύει καθημερινά 100.000 δολάρια για να διατηρεί το επίπεδο ζωής που επέλεξε.

Η ζωή τους είναι τόσο πλουσιοπάροχη που έχει αποκτήσει και όνομα: ονομάζεται «Ζωή Γιόττα» και ενοχλούσε κάποιους πρώην γείτονες που έβρισκαν όλα αυτά κάπως υπερβολικά.

«Οι άνθρωποι στη Γερμανία ζήλευαν και ορισμένες φορές, όταν οδηγούσα μια Φεράρι έφτυναν πάνω της» δηλώνει η Μαρία.

«Αλλες φορές, τρώγαμε στο εστιατόριο και άκουγα τους ανθρώπους που σχολίαζαν το στήθος της Μαρία, έλεγαν “Ω Θέε μου, αυτό το στήθος είναι πολύ μεγάλο”», σχολιάζει ο Μπάστιαν.

Ετσι, το βαθύπλουτο ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στο Λος Αντζελες για να ζήσει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν.

«Μικρός έβλεπα τη σειρά Baywatch και ερωτεύτηκα αυτό τον τρόπο ζωής. Εβλεπα τις υπέροχες τοποθεσίες, τα όμορφα κορίτσια» προσθέτει ο Μπάστιαν.

Ο Μπάστιαν και η Μαρία Γιόττα έκαναν περιουσία ως προπονητές και λάνσαραν μια σειρά προϊόντων ομορφιάς που τους έφεραν πάρα πολλά χρήματα.

«Εδώ στην Καλιφόρνια οι άνθρωποι είναι εντελώς χαλαροί, όταν έχεις πετύχει και έχεις χρήματα οι άνθρωποι είναι καλοί μαζί σου», λέει ο Μπάστιαν.

Σήμερα το ζευγάρι κάνει τα ψώνια που θέλει και ξοδεύει όσο θέλει.

«Εγώ δεν φοράω ποτέ ένα φόρεμα δύο φορές. Οταν μπαίνεις σε ένα κατάστημα να ψωνίσεις, ο λογαριασμός φτάνει τα 15.000 δολάρια πολύ γρήγορα. Αλλάζω τη γκαρνταρόμπα μου κάθε 6 μήνες. Αυτή η τσάντα, για παράδειγμα, κάνει 5.000 δολάρια», λέει η Μαρία.

«Τα αυτοκίνητά μου έχουν αξία 1,3 εκατομμύρια δολάρια. Εχω αδυναμία στη Φεράρι 458. Δεν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα στον κόσμο τόσο γρήγορα. Είναι ιδιαίτερη», λέει ο Μπάστιαν.

Το ζευγάρι ξοδεύει πολλά χρήματα για να διασκεδάσει τους φίλους του. «Μια βραδιά μπορεί να κοστίσει 10.00 δολάρια, αλλά δεν με πειράζει, το σημαντικό είναι να περνούν καλά οι δικοί σου άνθρωποι», προσθέτει ο Μπάστιαν.

Ο στόχος του είναι να γίνει δισεκατομμυριούχος και βρίσκεται κοντά στο να το πετύχει. Χρειάζεται ακόμη δύο χρόνια για να το κατορθώσει και τότε, όπως λέει ο Μπάστιαν, θα σκεφτεί να κάνει οικογένεια. Προς το παρόν, δηλώνει ότι βρήκε στην Αμερική το δικό του Baywatch και ότι η γυναίκα του είναι πιο όμορφη από την Πάμελα Αντερσον.

«Η ζωή είναι σύντομη, όσο ένα πικ νικ» γράφει το ζευγάρι στο σάιτ τους και δίνουν καλές συμβουλές στους χρήστες που τους ακολουθούν στο Instagram. «Μην ξεχωρίζετε τη ζωή από τη διασκέδαση, γιατί η ζωή είναι πολύ σύντομη», λένε.

Οι Γιόττα ξοδεύουν πάνω από 40.000 δολάρια το μήνα για να νοικιάσουν τη χλιδάτη κατοικία τους στο Λος Αντζελες. Λατρεύουν τους διάσημους σταρ και φωτογραφίζονται συχνά με τον μάγο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ.

Ο παλιός και ο καινούριος Μπάστιαν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.