ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

10 πράγματα που δεν ξέρατε για το μέγαρο Playboy του Hugh Hefner [φωτο]

10 πράγματα που δεν ξέρατε για το μέγαρο Playboy του Hugh Hefner [φωτο]

Μια φορά κι έναν καιρό, το μέγαρο Playboy ήταν ένα από τους πιο διάσημους χώρους πάρτι στο Χόλιγουντ. Όλοι ήθελαν να έχουν πρόσκληση για αυτόν τον κρυμμένο ιδιωτικό παράδεισο στο Holmby Hills και μόνο οι πιο όμορφες γυναίκες και διασημότητες, επιτρεπόταν να περάσουν την πόρτα του διάσημου μεγάρου. Για το λόγο αυτό ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει ακόμα και σήμερα τις λεπτομέρειες του παλατιού.

Μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες, έγινε γνωστό ότι ο Κόρι Τζόουνς, διευθυντής του περιοδικού Playboy, συναντήθηκε με τον ιδρυτή του, τον Hugh Hefner και του πρότεινε κάτι ανήκουστο: τη διακοπή της δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών.

Το μηνιαίο Playmate θα εξακολουθήσει να υπάρχει, αλλά οι φωτογραφίες θα είναι «κατάλληλες για ανηλίκους» και λιγότερο ρετουσαρισμένες, ενώ θα εξακολουθήσει η παράδοση της ερευνητικής δημοσιογραφίας, των αποκαλυπτικών συνεντεύξεων και της λογοτεχνίας.

Εδώ είναι 10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το μέγαρο Playboy, σύμφωνα με το The Richest.com

10. Πρόκειται για τη μοναδική ιδιωτική κατοικία στο Λος Άντζελες με άδεια για ζωολογικό κήπο via zimbio.com

9. Το ακίνητο αυτό δεν είναι πλέον στο όνομα του Hugh Hefner. Ο Hugh νοικιάζει τα δωμάτια και τους χώρους που χρειάζεται για προσωπική του χρήση και για τυχόν ξανθιές επισκέπτριες που διαμένουν. via davehoekstra.tumblr.com

8. Τα πυροτεχνήματα επιτρέπονται οποιαδήποτε στιγμή. shutterstock_216032050

7. Το αρχοντικό ανήκε πριν σε έναν μηχανικό και παγκοσμίου φήμης σκακιστή. via realtytoday.com

6. Διαθέτει προσωπικό 70 ατόμων (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα κουνελάκια). via businessinsider.com

5. Ο περιβόητος πολυέλαιος. Το σπίτι γενικότερα διαθέτει ξύλινη επένδυση και επίπλωση με αντίκες. Ίσως το πιο σύγχρονο στοιχείο είναι στη κρεβατοκάμαρα του Hef, ένας πολυέλαιος, τον οποίο έχει διακοσμήσει με εσώρουχα από γυναίκες που κατά καιρούς πέρασαν από το δωμάτιό του. shutterstock_125557769

4. Είναι πάνω από 20.000 τετραγωνικά πόδια και βρίσκεται σε περίπου 5,3 στρέμματα γης. via supercompressor.com

3. Υπάρχει ένα βιβλίο που έχει το ίδιο το μέγαρο ως κύριο θέμα. Κυκλοφόρησε το 1998, με το όνομα: Inside the Playboy Mansion: If You Don’t Swing, Don’t Ring και είναι ένα βιβλίο που οδηγεί τον αναγνώστη μέσα στο αρχοντικό. via jhbooks.com

2. Έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. via wild1067.com

1. Είναι βρώμικο. Ακαθαρσίες από ζώα, σκόνη, ακαταστασία είναι η κατάσταση που έχουν περιγράψει κατά καιρούς λαγουδάκια που διέμεναν εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
via vipexclusives.com
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.