ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πως θα γίνεις πιο ευτυχισμένη μέσα σε ένα λεπτό;

Πως θα γίνεις πιο ευτυχισμένη μέσα σε ένα λεπτό;

Τι σκέφτεσαι κάθε φορά που είσαι στεναχωρημένη ή έχεις άγχος; Σκέφτεσαι όλα όσα πηγαίνουν καλά στη ζωή σου ή όσα σε ενοχλούν; Η ευτυχία σου εξαρτάται από την απάντηση…

Εάν τις περισσότερες φορές που δεν έχεις καλή διάθεση, σκέφτεσαι τα λάθη που έχεις κάνεις, τα κιλά που πήρες, τη δουλειά που δεν σου αρέσει ή το αγόρι που δεν σου δίνει σημασία, τότε, σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικάνικου Harper’s Bazaar, μάλλον ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν έχουν μάθει πως μπορούν να γίνουν ευτυχισμένοι.

Το μυστικό για να γίνεις ευτυχισμένη μέσα σε ένα λεπτό είναι απλό: Μην επηρεάζεσαι από τις φωτογραφίες με τα καλλίγραμμα μοντέλα, μην επιθυμείς ακριβά προϊόντα που βλέπεις στις διαφημίσεις, μην ζηλεύεις την επιτυχία των άλλων. Η ευτυχία σου βασίζεται στην ικανότητά σου να κλείνεις τα μάτια μπροστά σε αυτές τις εικόνες που σου υπενθυμίζουν αυτά που δεν έχεις αλλά και στην διάθεσή σου να εκτιμήσεις όλα όσα έχεις καταφέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την επόμενη φορά που θα αισθανθείς στεναχώρια, φτιάξε μια λίστα με τα πράγματα για τα οποία είσαι ευγνώμων, με τους ανθρώπους που σε αγαπούν και σε στηρίζουν και για όσα έχεις καταφέρει να αποκτήσεις. Οι φίλοι, οι συγγενείς, η δουλειά σου, το σπίτι σου, όλα όσα αγαπάς μοιάζουν διαφορετικά όταν τα βλέπεις με θετική ματιά και όταν τα εκτιμάς. Κι αν νομίζεις ότι κάτι τέτοιο δεν θα λειτουργήσει, η επιστήμη θα σε διαψεύσει. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η ευγνωμοσύνη αυξάνει την ευτυχία σου κατά 25%, βελτιώνει τον ύπνο, ενισχύει την ικανότητά σου να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις, βελτιώνει τις σχέσεις σου και σε κάνει πιο αισιόδοξη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.