Τα πολυτελή ξενοδοχεία που αναμένονται να ανοίξουν τα επόμενα χρόνια [φωτο]

Τα πολυτελή ξενοδοχεία που αναμένονται να ανοίξουν τα επόμενα χρόνια [φωτο]

Αν είστε από εκείνους που ονειρεύονται να κοιμηθούν υποβρύχια ή ίσως σε ένα κρεβάτι που επιπλέει πάνω σε μια κρυστάλλινη θάλασσα, ετοιμαστείτε, γιατί αυτό είναι το μέλλον της βιομηχανίας πολυτελών ξενοδοχείων.

Αν και υπάρχουν δεκάδες καταπληκτικά σχέδια για ξενοδοχεία στο Διαδίκτυο, ελάχιστα από αυτά θα κατασκευαστούν για διάφορους λόγους, που συνήθως σχετίζονται με σκοπιμότητα.

Τα παρακάτω απίστευτα έργα πολυτέλειας, είναι ήδη υπό κατασκευή και αναμένεται να ανοίξουν τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με το CNN.

Shimao Wonderland InterContinental (Σανγκάη, Κίνα) Now that's how you give an abandoned industrial site a makeover.

Το Shimao Wonderland Intercontinental ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σχέδια ξενοδοχείου της τελευταίας δεκαετίας.

Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, φαίνεται ότι αυτή η «χώρα των θαυμάτων» επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα.

Το πολυτελές θέρετρο, στην άκρη ενός εγκαταλελειμμένου λατομείου έξω από τη Σαγκάη, είναι πλέον σε καλό δρόμο για την ολοκλήρωση στις αρχές του 2017, σύμφωνα με τον project director Martin Jochman.

Θα περιλαμβάνει 328 δωμάτια και αθλητικό κέντρο που θα προσφέρει τα πάντα, από bungee jumping έως αναρρίχηση.

Poseidon Underwater Resort (Φίτζι) Off the coast of Fiji, U.S. Submarine Structures is engineering the world's first underwater resort. In addition to 24 suites, it'll contain a library, spa, bar, restaurant and event space -- all with views over a coral-filled lagoon teeming with fish.

Ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται εξ ολοκλήρου κάτω από το νερό μπορεί να ακούγεται σαν σκηνικό ταινίας φαντασίας.

Αλλά αυτό είναι που ετοιμάζει η κατασκευαστική U.S. Submarine Structures στα ανοικτά των ακτών των νήσων Φίτζι, το πρώτο υποβρύχιο θέρετρο στον κόσμο.

Εκτός από τις 24 σουίτες, η ιδιοκτησία θα περιέχει μια βιβλιοθήκη, σπα, μπαρ, εστιατόριο και χώρο εκδηλώσεων, όλα με θέα πάνω από έναν κοραλλιογενή ύφαλο γεμάτο με ψάρια.

Keemala Resort (Πουκέτ, Ταϊλάνδη) Sorry kids, these treehouses are for adults only.

Το χωριό Ewok του «Star Wars» θα έχει πραγματικό ανταγωνιστή στην Ταϊλάνδη, το επικείμενο Keemala Resort, ένα τροπικό χώρο με αχυρένιες καλύβες, δεντρόσπιτα, πισίνες και κήπους με βότανα σε ένα τροπικό δάσος κατά μήκος της θάλασσας Andaman.

Μαγειρική και μάθημα για πολεμικές τέχνες, καταδύσεις και ιδιωτικές ναυλώσεις σκαφών περιλαμβάνονται στον μακρύ κατάλογο των προσφορών πολυτελείας του θερέτρου.

Dawang Mountain Resort (Changsha, Κίνα) Ice or water? Take your pick.

Το ακίνητο θα έχει δύο αντίθετα περιβάλλοντα: μια λίμνη με βυθισμένους κήπους και ένα εσωτερικό χιονοδρομικό κέντρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα ξεχωριστός ψηλός πύργος θα στεγάσει ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με 330 σουίτες που αναζητούν στη λίμνη Tongxi και στο βουνό Dawang, μαζί μάλιστα με ένα αθλητικό συγκρότημα αναψυχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.