ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με εσώρουχα αξίας… 2 εκατ. δολαρίων στην πασαρέλα η Lily Aldrige! [βίντεο]

Με εσώρουχα αξίας… 2 εκατ. δολαρίων στην πασαρέλα η Lily Aldrige! [βίντεο]

Μετά τα μοντέλα σύμβολο για τη Victoria Secret – Gisele Bundchen, Heidi Klum, Tyra Banks, Adriana Lima και Claudia Schiffer – ήταν σειρά της Lily Aldrige να περπατήσει στην πασαρέλα με τον πιο ακριβό στηθόδεσμο της διάσημης εταιρείας εσωρούχων.

Το 29χρονο μοντέλο φόρεσε τον στηθόδεσμο αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο φέτος συμβόλιζε τις πολύχρομες εκρήξεις στον ουρανό.

Συνολικά χρειάστηκαν 685 ώρες για να τοποθετηθούν τα 6.500 και 14 διαφορετικών ειδών πετράδια.

Το σετ ολοκλήρωσε η διαμαντένια ζώνη και το εσώρουχο που ήταν στολισμένο με 126 διαμάντια και άλλα 400 πολύτιμα πετράδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.