ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Για τρίτη φορά στα… “πατώματα” η Jennifer Lawrence [φωτο]

Για τρίτη φορά στα… “πατώματα” η Jennifer Lawrence [φωτο]

Φαίνεται πως κάτι συμβαίνει με τo κόκκινο χαλί και την βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer Lawrence αφού όσο και αν ακούγεται απίστευτο έπεσε για τρίτη φορά. 

Η ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας «The Hunger Games: Mockingjay – Part 2» το βράδυ της Τρίτης και ένα… συνηθισμένο απρόοπτο έμελλε να την κάνει πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο. 

Με όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω της η Jennifer Lawrence μίλησε στους δημοσιογράφους, που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν την πρεμιέρα της ταινίας, φωτογραφήθηκε στο πλευρό των Liam Hemsworth και Josh Hutcherson και μετά έπεσε! 

Ναι όσο και αν ακούγεται απίστευτο έπεσε για ακόμη μία φορά παρά το γεγονός ότι όσοι βρίσκονταν γύρω της προσπάθησαν να αποτρέψουν την καταγραφή ακόμη μίας πτώσης on camera. 

Eίναι η τρίτη φορά που η 25χρονη μπουρδουκλώνεται και πέφτει αφού ο φακός έχει απαθανατίσει ακόμη δύο… τούμπες της στις βραδιές των Όσκαρ. 

Το 2013 η Jennifer Lawrence σκόνταψε και έπεσε την ώρα που πήγαινε να παραλάβει το Όσκαρ Α Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας».

Ένα χρόνο αργότερα η 25χρονη πέφτει ξανά στα Όσκαρ. Φορώντας μία εντυπωσιακή κατακόκκινη τουαλέτα του οίκου Dior, η 23χρονη ηθοποιός παραπάτησε και έπεσε στο κόκκινο χαλί χωρίς όμως να πτοηθεί. Αντιθέτως… Τότε την έπιασε νευρικό γέλιο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.