Το δελτίο του Mega χωρίς την Όλγα Τρέμη!

Το δελτίο του Mega χωρίς την Όλγα Τρέμη!

Ερωτήματα προκαλεί η απουσία της Όλγας Τρέμη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το βράδυ της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά τη θύελλα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του σταθμού και της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη.

Η απουσία της Όλγας Τρέμη μπορεί να μην έχει να κάνει με το σκηνικό κρίσης ανάμεσα στο Mega και την κυβερνητική εκπρόσωπο, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της απουσίας της.

Πάντως, η κρίση στο Mega έχει αφορμή το χθεσινό “επεισόδιο” μεταξύ της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη και του καναλιού όταν δεν της επετράπη να κάνει παρέμβαση στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων για την υπόθεση Πανούση και την εμπλοκή του Πάνου Λάμπρου.

Ο χειρισμός της υπόθεσης είχε ως αποτέλεσμα ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων του MEGA, Μανώλης Καψής αλλά και άλλα στελέχη του μηχανισμού να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις σε λίγη ώρα στην διοίκηση του σταθμού. Νωρίτερα υπήρχαν και φήμες για παραίτηση του Μανώλη Καψή αλλά αυτές δεν επιβεβαιώνονται.

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει από χθες είναι μεγάλος όσον αφορά την άρνηση του καναλιού να δώσει τον λόγο όχι σε έναν οποιονδήποτε, αλλά στην ίδια την κυβερνητική εκπρόσωπο για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως οι καταγγελίες Πανούση. Κάποιοι μάλιστα μιλούσαν και για αντιδεοντολογική στάση.

Το πρωί, μιλώντας στην ΕΡΤ η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι σοκαρίστηκε όταν ζήτησε να κάνει παρέμβαση για την υπόθεση Πανούση και η απάντηση των υπευθύνων του MEGA ήταν αρνητική. “Και γιατί να σας βγάλουμε; Για να βγάλετε λόγο;” είπε η κα Γεροβασίλη ότι της απάντησαν από το MEGA και έκανε λόγο για λογικρισία η οποία δεν θα μείνει αναπάντητη.

Χθες με ανακοίνωσή της η κα Γεροβασίλη προανήγγειλε και προσφυγή της στην δικαιοσύνη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης. Το MEGA αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση “γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;” Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.