Η κρίση και ειδικά τα capital controls δυστυχώς είχαν αρνητικές παρενέργειες και σε μια σειρά εισαγόμενων elite προϊόντων όπως τα κουβανέζικα πούρα. Δεν είναι τυχαίο ότι η αγορά έχει κατακλυστεί από μη γνήσια κουβανέζικα πούρα που πωλούνται όμως σαν “πούρα Κούβας”, πρακτικά προϊόντα κακών καπνών και επικίνδυνων για την υγεία απομιμήσεων.

Στο κατάστημα Aroma Earth Products της Γλυφάδας (Γιαννιτσοπούλου 6, πλατεία Εσπερίδων), μπορείτε να προμηθευτείτε αποκλειστικά γνήσια κουβανέζικα πούρα από χώρους φύλαξης που έχουν την σφραγίδα της Habanos, μοναδικής αντιπροσώπου των κουβανέζικων πούρων στην Ελλάδα και μάλιστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς: Το κατάστημα δεν αύξησε ούτε ένα ευρώ στο απόθεμά του τις τιμές παρά το γεγονός ότι τόσο ο φόρος καπνού, όσο και ο ΦΠΑ, “έχουν τραβήξει την ανηφόρα”.

Μέσα σε ιδανικές συνθήκες υγρασίας και φύλαξης (άλλωστε το μαγαζί διαθέτει αυτό που λέει το όνομά του. Προϊόντα της γης: Ξηρούς καρπούς, φρούτα αποξηραμένα, μέλια σε μια μεγάλη ποικιλία, μαρμελάδες από σπάνιες ποικιλίες φρούτων, καφέ, σοκολάτες κλπ, όλα αυτά που χρειάζονται απόλυτα ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης), η ποικιλία των κουβανέζικων πούρων συναγωνίζεται αυτή των μεγαλύτερων καπνοπωλείων.

Δοκιμάστε ένα από τα κουβανέζικα πούρα ή cigarillos, με έναν από τους εκλεκτούς καφέδες του Aroma Earth Products, συνοδεύοντας όλη την τελετουργία με ένα κομμάτι μαύρη σοκολάτα από τα 49 είδη χειροποίητης σοκολάτας του μαγαζιού.

Εναλλακτικά, απολαύστε το κουβανέζικο πούρο σας με ένα καλό σπέσιαλ ουίσκι, ρούμι, ή πορτό που θα βρείτε στο κατάστημα. Απολαύσεις που θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη, πιο ήρεμη και πιο “γλυκιά” εποχή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόνο προλάβετε, γιατί οι τιμές των πούρων αφορούν το νυν απόθεμα…