Γνήσια πούρα Κούβας σε τιμές … προ capital controls στο Aroma Earth Products

Γνήσια πούρα Κούβας σε τιμές … προ capital controls στο Aroma Earth Products

Η κρίση και ειδικά τα capital controls δυστυχώς είχαν αρνητικές παρενέργειες και σε μια σειρά εισαγόμενων elite προϊόντων όπως τα κουβανέζικα πούρα. Δεν είναι τυχαίο ότι η αγορά έχει κατακλυστεί από μη γνήσια κουβανέζικα πούρα που πωλούνται όμως σαν “πούρα Κούβας”, πρακτικά προϊόντα κακών καπνών και επικίνδυνων για την υγεία απομιμήσεων.

Στο κατάστημα Aroma Earth Products της Γλυφάδας (Γιαννιτσοπούλου 6, πλατεία Εσπερίδων), μπορείτε να προμηθευτείτε αποκλειστικά γνήσια κουβανέζικα πούρα από χώρους φύλαξης που έχουν την σφραγίδα της Habanos, μοναδικής αντιπροσώπου των κουβανέζικων πούρων στην Ελλάδα και μάλιστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς: Το κατάστημα δεν αύξησε ούτε ένα ευρώ στο απόθεμά του τις τιμές παρά το γεγονός ότι τόσο ο φόρος καπνού, όσο και ο ΦΠΑ, “έχουν τραβήξει την ανηφόρα”.

Μέσα σε ιδανικές συνθήκες υγρασίας και φύλαξης (άλλωστε το μαγαζί διαθέτει αυτό που λέει το όνομά του. Προϊόντα της γης: Ξηρούς καρπούς, φρούτα αποξηραμένα, μέλια σε μια μεγάλη ποικιλία, μαρμελάδες από σπάνιες ποικιλίες φρούτων, καφέ, σοκολάτες κλπ, όλα αυτά που χρειάζονται απόλυτα ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης), η ποικιλία των κουβανέζικων πούρων συναγωνίζεται αυτή των μεγαλύτερων καπνοπωλείων.

Δοκιμάστε ένα από τα κουβανέζικα πούρα ή cigarillos, με έναν από τους εκλεκτούς καφέδες του Aroma Earth Products, συνοδεύοντας όλη την τελετουργία με ένα κομμάτι μαύρη σοκολάτα από τα 49 είδη χειροποίητης σοκολάτας του μαγαζιού.

Εναλλακτικά, απολαύστε το κουβανέζικο πούρο σας με ένα καλό σπέσιαλ ουίσκι, ρούμι, ή πορτό που θα βρείτε στο κατάστημα. Απολαύσεις που θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη, πιο ήρεμη και πιο “γλυκιά” εποχή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόνο προλάβετε, γιατί οι τιμές των πούρων αφορούν το νυν απόθεμα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.