ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Την Κυριακή με τον «Ελεύθερο Τύπο» το νέο τεύχος του περιοδικού «TRAVEL» για τις χειμερινές αποδράσεις

Την Κυριακή με τον «Ελεύθερο Τύπο» το νέο τεύχος του περιοδικού «TRAVEL» για τις χειμερινές αποδράσεις

Ο «Ελεύθερος Τύπος» προχώρησε στην έκδοση του νέου ταξιδιωτικού περιοδικού “TRAVEL”.

Το ολοκαίνουργιο, χριστουγεννιάτικο εορταστικό τεύχος, κυκλοφορεί με 132 σελίδες αυτή την Κυριακή 22 Νοεμβρίου δωρεάν με τον «Ελεύθερο Τύπο» και στη συνέχεια θα πωλείται στα περίπτερα και τους πάγκους των εφημεριδοπωλών και των πρακτορείων διανομής στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Διευθυντής είναι ο Γιάννης Ευαγγελίδης, σύμβουλος έκδοσης ο Χάρης Ντιγριντάκης και αρχισυντάκτρια η Σοφία Εμμανοηλίδου. 

Το νέο, χορταστικό τεύχος είναι αφιερωμένο στις χειμερινές αποδράσεις, με τις καλύτερες προτάσεις για διαμονή, φαγητό, αξιοθέατα, διασκέδαση στους πιο top προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και την Κεντρική Μακεδονία, μέχρι τη Βιέννη, το Λονδίνο και την Κωνσταντινούπολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με ιδέες και μυστικά για low budget, αλλά και luxury, επιλογές για αξέχαστα ταξίδια, αφιέρωμα στα καλύτερα spa του κόσμου, προτάσεις για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς κ.ά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.