Τα πιο ακριβά χριστουγεννιάτικα δώρα του κόσμου- Από ιδιωτικά νησιά μέχρι παπούτσια χιλιάδων ευρώ (φωτο)

Τα πιο ακριβά χριστουγεννιάτικα δώρα του κόσμου- Από ιδιωτικά νησιά μέχρι παπούτσια χιλιάδων ευρώ (φωτο)

Τα παρακάτω δώρα αφορούν όσους έχουν λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής τους ή δεν έχουν πώς να σπαταλήσουν τα χρήματά τους!

Πρόκειται για τα πιο ακριβά χριστουγεννιάτικα δώρα σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun! Ανάμεσά τους ακόμη και κορδόνια των 12.000 λιρών.

Δείτε τη λίστα με τα εξωφρενικά δώρα…

Κίτρινο υποβρύχιο – 36 εκατομμύρια λίρες 1

Σε περίπτωση που το αγαπημένο σας δώρο θέλει να εξερευνήσει τα βάθη του ωκεανού. Αυτό το κίτρινο κομψό υποβρύχιο είναι το ιδανικό δώρο!

Μποτάκια Tom Ford – 10.797 λίρες 2

Ναι, είναι φτιαγμένα από δέρμα αλιγάτορα και αν τα είχατε αγοράσει και σας τα είχε πατήσει κανείς θα κλαίγατε για ένα μήνα…

Δεντρόσπιτο – 41 εκατομμύρια λίρες 3

Δεν είναι βέβαια ένα απλό δεντρόσπιτου που φτιάχνει ο μπαμπάς με ξύλα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, αλλά ένα κανονικό σπίτι 20.000 τετραγωνικών μέτρων με πισίνα και ελικοδρόμιο.

Νησί Necker – 43.000 λίρες για ένα Σαββατοκύριακο 4

Ο ορισμός του πολυτελούς ιδιωτικού νησιού! Βρίσκεται στην Καραϊβική και εκτός από τα κρυστάλλινα νερά που το περιβάλλουν έχει γήπεδο τένις και 100 άτομα προσωπικό στη διάθεσή σας.

Χρυσά κορδόνια – 12.000 λίρες 5

Κορδόνια 24 καρατίων που πιθανόν είναι πιο ακριβά και από τα ίδια τα παπούτσια! Κι όμως πουλιούνται και αγοράζονται!

Σουτιέν Victoria Secret – 1,3 εκατομμύρια λίρες 6

Το διάσημο εσώρουχο της Victoria Secret που παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη κοστίζει 1,3 εακτομμύρια λίρες και αποτελείται από χρυσό και διαμάντια.

Διαμαντένια γυαλιά ηλίου DOLCE & GABBANA – 255.000 λίρες 7

Βέβαια το βασικό τους χαρακτηριστικό δεν είναι η προστασία από τις ακτίνες του ήλιου αλλά τα διαμάντια από τα οποία είναι κατασκευασμένα αυτά τα γυαλιά. Πρόκειται για ένα κόσμημα για τα μάτια και για όσους δαπανούν πολλά χρήματα γι’ αυτά.

Κοκτέιλ σέικερ – 8.000 λίρες 8

Ένα δώρο για τους ακριβοπληρωμένους bartenders! Πρόκειται για ένα εκκεντρικό και μεγάλο σέικερ για κοκτέιλ που φτιάχνει μοναδικά ποτά για 20 άτομα ταυτόχρονα. Και κοστίζει ούτε λίγο-ούτε πολύ 8.000 λίρες.

Ξυραφάκι – 66.500 λίρες 9

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για όσους θέλουν να κάνουν ένα πολύ ακριβό ξύρισμα αυτό είναι το ιδανικό ξυραφάκι… Οι λεπίδες του είναι από ζαφείρι αντί για χάλυβα και έχουν ελάχιστο πάχος. Φυσικά το κόστος είναι χιλιάδων λιρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.