ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σπίτια εμπνευσμένα από τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών»- Κατασκευάστε το δικό σας σε μόλις 3 μέρες (φωτο)

Σπίτια εμπνευσμένα από τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών»- Κατασκευάστε το δικό σας σε μόλις 3 μέρες (φωτο)

Για όλους όσοι έχουν ονειρευτεί τη ζωή του σαν χόμπιτ, δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν στη… Μέση Γη για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Αντί, λοιπόν, να πάρετε το φτυάρι σας και να φτιάξετε τη δική σας κατοικία-τρύπα στην πλαγιά του λόφου, μπορείτε απλά να παραγγείλετε το δικό σας σπιτάκι, προσαρμόζοντάς το στις δικές σας προδιαγραφές.

Τα μικροσκοπικά φιλικά προς το περιβάλλον σπίτια της Green Magic Homes είναι όμοια σχεδιασμένα με αυτά της ταινίας «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών», ώστε να βρίσκονται κάτω από στρώμα γρασιδιού και εδάφους -ιδανικό για την καλλιέργεια λαχανικών. Επιπλέον, διαθέτουν πισίνα ή υδρομασάζ.

Αυτά τα… περίεργα σπίτια δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα ένα εξοχικό, καθώς είναι μοντέρνα και κομψά, παρέχοντας την απαραίτητη ζεστασιά.

Το καλύτερο απ΄όλα είναι πως μπορούν να αγοραστούν και να συναρμολογηθούν σε λιγότερο από τρεις μέρες. Είναι ικανά να φιλοξενήσουν μια μικρή κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και ξενώνα.

Βέβαια, υπάρχουν και μεγαλύτερα σχέδια διαθέσιμα, από τρία υπνοδωμάτια με ξεχωριστό γυμναστήριο και γραφείο.

Η κατασκευή αποτελείται από ενισχυμένο με ίνες πολυμερούς και είναι αδιάβροχα, ενώ αντέχουν και τους ισχυρούς ανέμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.