ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Πρωτοποριακό γιότ με καταρράκτη πισίνα πίστα χορού και πάρκινγκ [φωτό]

Πρωτοποριακό γιότ με καταρράκτη πισίνα πίστα χορού και πάρκινγκ [φωτό]

Πρωτοποριακό σχεδιασμό και ανέσεις που εντυπωσιάζουν διαθέτει το σούπερ γιοτ CF8, πνευματικό παιδί ομάδας σχεδιαστών από την Ολλανδία που προφανώς βλέπουν… μακριά.

Το γιοτ έχει ένα μεγάλο κενό από όπου πέφτει νερό με τη μορφή… καταρράκτη μέσα στην εκπληκτική πισίνα που έχει στο κατάστρωμά του, στο επίπεδο της θάλασσας.

Προφανώς απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους με πολύ μεγάλες περιουσίες και πολλά χρήματα για ξόδεμα- γι’ αυτό και διαθέτει και χώρο στάθμευσης οκτώ οχημάτων (!) ώστε να επιδεικνύεται ο πλούτος σε όλο του το μεγαλείο.

Το CF8- που προκύπτει από το «cars and family in 80 metres»- σχεδιάστηκε για έναν ζάμπλουτο που θέλει να παίρνει μαζί του τα πολυτελή αυτοκίνητά του στο Μονακό και το Σαιντ Μπαρτς όταν ταξιδεύει στη Μεσόγειο ή την Καραϊβική.

Με εντυπωσιακό αεροδυναμικό σχέδιο, το φουτουριστικό σκάφος φέρει την υπογραφή των Sea Level Yacht Design.

Η πισίνα του μπορεί να μεταμορφωθεί σε πίστα χορού για τα πάρτι του ιδιοκτήτη του ενώ το γιοτ διαθέτει οκτώ VIP καμπίνες με το δικό της μπάνιο και τη δική της γκαρνταρόμπα η καθεμία. Υπάρχει επίσης τζακούζι χωρητικότητας οκτώ ατόμων.

Το CF8 μπορεί να μεταφέρει πλήρωμα 18 ατόμων ενώ υπάρχουν έξτρα καμπίνες για νταντά και μπάτλερ.

Αν οι επιβάτες βαρεθούν την πισίνα, μπορούν να διασκεδάσουν στο σινεμά ή το γυμναστήριο, να κάνουν σάουνα ή να «βουτήξουν» με το μίνι υποβρύχιο ή το watercraft.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
SUPERYACHT2SUPERYACHT3SUPERYACHT4SUPERYACHT10SUPERYACHT5SUPERYACHT6SUPERYACHT1SUPERYACHT7SUPERYACHT8SUPERYACHT9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.