Ετσι κατασκευάζεται το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου- Δείτε τον “γίγαντα” των θαλασσών! (φωτό)

Ετσι κατασκευάζεται το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου- Δείτε τον “γίγαντα” των θαλασσών! (φωτό)

Σε περίπου τρεις μήνες το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο θα κάνει το πρώτο του ταξίδι και σε ένα ναυπηγείο στη βορειοδυτική Γαλλία τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι δουλεύουν ακούραστα για να είναι έτοιμο να πέσει στο νερό.

Το κρουαζιερόπλοιο «Harmony of the Seas» της εταιρείας Royal Caribbean, με τις τεράστιες νεροτσουλήθρες του, τα ρομπότ να φτιάχνουν κοκτέιλ πίσω από τη μπάρα του Bionic Bar και 12.000 φυτά και δέντρα πάνω του, θα αποπλεύσει από το Σαουθάμπτον στις 20 Μαΐου.

Όταν κάνει το ντεμπούτο του στη θάλασσα θα είναι το μεγαλύτερο επιβατηγό πλοίο στον κόσμο.

Η Daily Mail μπήκε στο ναυπηγείο SFX France στο Saint-Nazaire και φωτογράφισε τις εργασίες στα πολλά καταστρώματά του- το πλοίο θα ζυγίζει 227.000 τόνους και θα μεταφέρει 5.497 επιβάτες.

Το πρώτο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το απίστευτο μέγεθός του, καθώς μοιάζει με γίγαντα εν πλω.

Το δεύτερο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το πόσοι άνθρωποι και πόσο σκληρά εργάζονται για την κατασκευή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
cruiseship1cruiseship2cruiseship3cruiseship4cruiseship5cruiseship6cruiseship7cruiseship8cruiseship9 cruiseship10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.