Aίσχος με Survivor;- Φήμες ότι θα γίνει ο τελικός του τούρκικου στα κατεχόμενα! (βίντεο)

Aίσχος με Survivor;- Φήμες ότι θα γίνει ο τελικός του τούρκικου στα κατεχόμενα! (βίντεο)

Τα έχουν βρει σε όλα τα σημεία ο γνωστός παραγωγός του τουρκικού αλλά και του ελληνικού Survivor, Acun Ilicali, με τον Γ.Αλαφούζο του ΣΚΑΙ. Και γιατί όχι; O Τούρκος από ότι φαίνεται είναι καλοπληρωτής και διατεθειμένος να αναλάβει τη παραγωγή και άλλων μεγάλων παιχνιδιών στο κανάλι από του χρόνου όπως το Χ- Factor και το The Voice. 

Αλλωστε, όπως λένε στη Τουρκία κατέχει ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο όπου φιλοξενεί τα δικά του στούντιο, ενώ διαθέτει στους εργαζόμενους μέχρι και γήπεδα γκολφ, και θέλει το ίδιο να κάνει και εδώ στην Ελλάδα. (Το ρεπορτάζ λέει κοντά στα ολυμπιακά ακίνητα στο Γαλάτσι)

Τα νούμερα εξάλλου και η ανταπόκριση του κοινού στο δημοφιλές ριάλιτι τον δικαιώνουν. Επίσης φήμες τον θέλουν μπαίνει ακόμα και μέτοχος στο κανάλι διεκδικώντας μεγάλο ποσοστό.

Το πρόβλημα όμως είναι άλλο. Από το πρωί έχει «σκάσει» η είδηση πως ο Acun Ilicali θέλει να γυριστεί το τουρκικό survivor στα κατεχόμενα της Κύπρου ως μια αψυχολόγητη προκλητική και αισχρή κίνηση προς τον ταλαιπωρημένο λαό του μαρτυρικού νησιού.

Η παραγωγή ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση αλλά ο Τούρκος παραγωγός όπως όλα δείχνουν εις το όνομα της ελληνοτουρκικής φιλίας… είναι ικανός για πολλά! (Ολο το παρασκήνιο της συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ το έχουμε γράψει αναλυτικά ΕΔΩ)

Αναλυτικά, ο Acun Ilicali, φέρεται να προσανατολίζεται να πραγματοποιήσει τον τελικό της τουρκικής εκδοχής του παιχνιδιού στη Βοκολίδα, στα κατεχόμενα της Κύπρου.

Δημοσιεύματα, τόσο στον τουρκικό, όσο και στον κυπριακό Τύπο που επικαλείται το politis.com.cy, η παραγωγή του γνωστού παιχνιδιού φαίνεται να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει πάλι την συγκεκριμένη περιοχή.

Στο ίδιο μέρος έγινε και ο τελικός του περσινού Survivor ενώ τα τελευταία χρόνια, η Βοκολίδα έχει μετατραπεί, από δασική, σε ζώνη ειδικής τουριστικής ανάπτυξης, με ξενοδοχεία και καζίνο.

Κατά τα δημοσιεύματα, η διοργάνωση θα στηθεί σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία, το Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel & Spa (σ.σ. το όνομα σημαίνει Κιβωτός Του Νώε), έκτασης 160.000 τετραγωνικών μέτρων και με ιδιωτική παραλία 1.300 μέτρων, στην οποία και θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα.

Φέτος ωστόσο υπάρχουν ιδιαίτερες αντιδράσεις μετά και τις ελληνοτουρκικές αναμετρήσεις του ριάλιτι, στις οποίες ο παραγωγός έκανε λόγο ακόμα μια φορά για προώθηση της φιλίας μεταξύ των δύο χωρών. (!)

Προχώρησαν ακόμη και σε κατεδαφίσεις σημαντικών μνημείων για την ελληνοκυπριακή πλευρά. Για την ανέγερση ξενοδοχειακού συγκροτήματος εξαφάνισαν την εκκλησία της Αγίας Θέκλας στην περιοχή Βοκολίδα, ενώ βρισκόταν και σε εξέλιξη προσπάθεια για αναστήλωση της. Πρόκειται για μια εκκλησία που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο για πάνω από έναν αιώνα.

Το αποτέλεσμα; Ξενοδοχεία με καζίνα «φύτρωσαν» σε χρόνο ντε τε με σκοπό την προσέλκυση τουριστών.Άλλωστε κατά μία έννοια αυτό προσδοκούν και με την πραγματοποίηση του τούρκικου Survivor στην περιοχή.

Ο Τούρκος παραγωγός διάλεξε και φέτος ένα από τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία στη Βοκολίδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω θέρετρο παίρνει την ευθύνη να αντεπεξέλθει σε μία τέτοια πρόκληση. Εκείνες τις ημέρες ολόκληρο το ξενοδοχείο αναμένεται να γεμίσει με τεχνικούς και θεατές που ήδη έχουν κλείσει δωμάτιο για να παρακολουθήσουν τον τελικό του παιχνιδιού από κοντά.

Μεταξύ άλλων, δείτε τη δημοσίευση που ειχε κάνει για το Μουσταφά Κεμάλ ο τούρκος παραγωγός.

Δείτε βίντεο με τη συνέντευξη του Τούρκου παραγωγού και τους παίκτες από το τουρκικό survivor:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.