ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Από χωριό του 16ου αιώνα… υπερπολυτελές ξενοδοχείο

Από χωριό του 16ου αιώνα… υπερπολυτελές ξενοδοχείο

Κρυμμένο μέσα σε ένα τοπίο με απίστευτο φυσικό κάλλος, ένα ολόκληρο χωριό του 16ου αιώνα μεταμορφώθηκε ολοκληρωτικά, με το παλιό και το νέο να συμβαδίζουν και να δημιουργούν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, που βρίσκει την ισορροπία ανάμεσα στη φιλόξενη αίσθηση ενός σπιτιού αλλά και την πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου. Και κάπως έτσι, η ιστορία ξαναγράφεται.

Ο λόγος για ένα μετόχι, έναν οικισμό δηλαδή, της Μονής Αρκαδίου, στην Κρήτη και συγκεκριμένα, στο νομό Ρεθύμνης, μόλις 18 χλμ. από την ομώνυμη πόλη. Το χωριό πήρε ζωή το 1600 όταν χτίστηκε η εκκλησία του που είναι αφιερωμένη στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και η ανάπτυξη συνεχίστηκε με τη δημιουργία του ελαιοτριβείου το 1763.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του μεσαιωνικού χωριού σε ξενοδοχείο στο bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.