Συνελήφθη Έλληνας τραγουδιστής – Με όπλο στο σπίτι της πρώην γυναίκας του (βίντεο)

Συνελήφθη Έλληνας τραγουδιστής – Με όπλο στο σπίτι της πρώην γυναίκας του (βίντεο)

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση στην κοινωνία της Ρόδου.

Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Κυριακής, στην Ρόδο, έξω από το σπίτι όπου διαμένει η γυναίκα με τα δύο τους παιδιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ο 42χρονος τραγουδιστής φέρεται να προκάλεσε επεισόδιο εξαιτίας ενδοοικογενειακών προβλημάτων που έχουν ανακύψει εδώ και περίπου ένα χρόνο, με αποτέλεσμα να επιληφθεί λιμενικός, ο οποίος τον ακινητοποίησε. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που βρήκαν στην κατοχή του ένα περίστροφο με 15 φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα.

Ο ίδιος εξεταζόμενος δήλωσε ότι επειδή δεχόταν απειλές και είχε πέσει θέμα κλοπής στο παρελθόν κατείχε παράνομα το περίστροφο για την προσωπική του ασφάλεια.

«Πήγα να δω τα παιδάκια μου απλά. Δεν τα είχα δει εκείνη την ημέρα. Ότι είχα ένα παράνομο όπλο πάνω μου, ναι. Όχι όμως στο χέρι μου. Μέσα στην τσάντα μου!», ανέφερε ο τραγουδιστής σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Τατιάνα Live και διέψευσε αναφορές ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του και προέβη σε βανδαλισμούς και απόπειρα δολοφονίας. «Πέρασα το αυτόφωρό μου και θα δικαστώ, δεν ντρέπομαι να το πω», πρόσθεσε, ενώ υποστήριξε ότι το όπλο το είχε για ασφάλεια, καθώς διατηρεί μαγαζί στην παραλία και φεύγει νυχτερινές ώρες, κουβαλώντας χρήματα.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Στελιος Κιουρτζής, τόνισε πως το όπλο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ και είναι οικογενειακό κειμήλιο (ανήκε στον πατέρα του), ενώ για το επίμαχο περιστατικό ανέφερε πως «υπήρξε μία διαφορά στα πλαίσια της προσπάθειας του εντολέα μου να δει τα τέκνα του, δεδομένου ότι βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του. Ο λόγος για τον οποίο υπήρχε το όπλο δεν ήταν φυσικά για να το χρησιμοποιήσει για να βλάψει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας και δη της συζύγου του»

Με εντολή εισαγγελέα, ο Γιώργος Δασκαλάκης αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί τον Ιανουάριο του 2018.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν ο τραγουδιστής και ο δικηγόρος του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: peoplegreece.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.